Kāpēc ir bīstami vienmēr teikt “jā”: kā tas ietekmē enerģiju, veiksmi un garastāvokli

Daudzi no mums bieži palīdz draugiem, paziņām vai vienkārši apkārtējiem. Kāds vēlas būt pazīstams kā laipns cilvēks, bet daži vienkārši nezina, kā atteikties. Eksperti jums pastāstīs, ar ko tas ir pilns, lai iegūtu enerģiju un garastāvokli.

Ir daudzas dzīves patiesības, kas var padarīt jūs stiprāku . Viens no tiem ir tāds, ka nevajadzētu teikt “jā” visiem. Palīdzēt radiniekiem un draugiem vajadzētu būt pareizi. Ir pienācis laiks uzzināt, ar ko mūsu laipnība ir bagāta.

Var sēdēt uz kakla vai apvainoties

Pirmkārt, cilvēks kaut ko lūgs vienreiz, tad otru, tad trešo. Laika gaitā atteikums sāks tikt uzskatīts par apvainojumu, jo, ja jūs visu laiku darāt cilvēkam labu, viņš sāk viņu devalvēt. Citiem vārdiem sakot, palīdzība ar katru reizi kļūst arvien mazāk noderīga, jo cilvēks kļūst nekaunīgs un atslābina.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Lasi arī: Matu griešanas Mēness kalendārs 2023. gada augustam: palīdzēs matiem augt un uzlabot finansiālo stāvokli!

No šīs situācijas ir divas izejas – vai nu glābt attiecības un turpināt ieguldīt cilvēkā, pretēji veselajam saprātam un kaitējot sev, vai arī pārtraukt attiecības un atbrīvot sevi. Dažkārt palīdzību lūdz manipulatori, kas izdara spiedienu uz žēlumu vai sirdsapziņu. Ir ļoti bīstami saskarties ar šādiem cilvēkiem. Tie ir īstie enerģijas vampīri, kuri tev nepamirkšķinās ne aci, bet paši barojas no tava spēka, laipnības un enerģijas.

Jūs varat palīdzēt kādam, kurš to nav pelnījis

Tāpēc jāpalīdz tikai tuvākajiem cilvēkiem un tikai īpašās situācijās. Gadās, ka kāds lūdz palīdzību, bet šis cilvēks to nemaz nav pelnījis. Tas varētu būt universitātes draugs, kurš sešus mēnešus negāja uz lekcijām un pēc tam lūdza atbalstu, vai kolēģis, kurš visu dienu atpūtās, nevis strādāja.

Pirms palīdzat kādam, labāk ir noskaidrot, kāds ir šīs personas patiesais motīvs. Ir trīs drošas pazīmes, ka jums ir cilvēks ar sliktu enerģiju. Tādiem cilvēkiem labāk nepalīdzēt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment