Slepenas frāzes, ko cilvēki lieto, kad vēlas atņemt mūsu spēkus

Kopš neatminamiem laikiem cilvēki ticēja vārdu maģiskajam spēkam, uzskatot, ka teiktais vienmēr piepildās. Patiešām, vārdi var radīt realitāti, taču bieži vien neziņas vai skaudības dēļ cilvēki izmanto šo spēku ļaunumam.

Vārda spēka valdīšana  vienmēr ir bijusi burvja, dziednieka, burvja pazīme. Vārds, kas dusmās tika izmests Krievijā, tika uzskatīts par lāstu. Šāda negatīva programma ne tikai atņēma spēkus, bet arī metodiski iznīcināja visas cilvēka dzīves sfēras un dažreiz arī visu viņa ģimeni. Viņi lamājās melnā krāsā un par slimībām, un par nāvi, un par nelaimes gadījumiem. Daži no šiem lāstiem ir saglabājušies līdz mūsdienām.

Slepenas frāzes, lai “izsūknētu” citu cilvēku spēkus

Tikai daži cilvēki zina, ka zvērests tiek uzskatīts par lāstu personai, kurai tā ir adresēta. Kopš neatminamiem laikiem lamuvārdi ir bijuši tabu, izņemot maģiskos rituālus. Melnā vardarbība bija apveltīta ar lielu spēku, tāpēc šādus vārdus nevarēja atcerēties veltīgi. Ar viņu palīdzību viņi sazinājās ar mirušo pasauli, dēmoniem, gobliniem, mirušajiem. Bet ikdienā šāda runas maniera bija aizliegta. Valdnieki nežēlīgi sodīja zvērestu, jo tika uzskatīts, ka ar to palīdzību ļaunprātīgi cilvēki sazinājās ar dēmoniem un nolādēja neaizsargātos iedzīvotājus.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Lasi arī: Matu griešanas Mēness kalendārs 2023. gada augustam: palīdzēs matiem augt un uzlabot finansiālo stāvokli!

Dzīve ir tāda, ka lamāšanos var dzirdēt gandrīz visur, pat vietās, kur tas ir nepieņemami – izglītības iestādēs, ģimenes lokā, sabiedriskās vietās. Un pēc sadursmes ar šo destruktīvo enerģiju jūs varat zaudēt spēku, veiksmi un pat veselību. Cilvēks, kurš izrunā lamuvārdus, nolādē sevi un apkārtējos, automātiski piesaucot visu ļaunāko uz sevi, saviem mīļajiem un visai ģimenei.

Turpinājums nākošajā lapā… 

Leave a Comment