Nekaunīgā māsa pieprasa, lai es viņu ar meitu deklarēju savā dzīvoklī, kuru iegādājos ar hipotēkas palīdzību

“Es nedomāju, ka man ir tik nekaunīga māsa!” mūsu lasītāja sūdzas. Liene jau sen ir sapņojusi par atpūtu no savas ģimenes. Viņa apprecējās un slepus krāja naudu dzīvoklim. Un visbeidzot, viņai un viņas vīram izdevās ievākties savā mājā. Taču pavisam drīz par to uzzināja gandrīz visi radinieki. Nepatīkamāko pārsteigumu varonei sagādājusi viņas pašas māsa. Kas notika un kāpēc Liene vairs nevēlas viņu redzēt, lasiet tālāk rakstā.

Nekaunīga māsa

Manas attiecības ar radiem nekad nav bijušas īpaši labas. It kā es būtu dzimusi citā ģimenē, un viņi mani vienkārši pameta. Es vienkārši nevaru to izskaidrot citādi. Vispār mani vecāki mani audzināja klasiskā stilā “Tas nav iespējams, šitais nav iespējams, bet ko cilvēki teiks.”

Es dzīvoju, nemitīgi domājot, ka daru kaut ko nepareizi, nevis tā, kā mana māte gribēja. Tāpēc jau no bērnības sapņoju kļūt par pieaugušo, apprecēties un beidzot pamest vecāku māju.

Par laimi, es varēju aizbraukt agri. Es iestājos Latvijas universitātē un sāku dzīvot dienesta viesnīcā. Tad sākās mana īstā dzīve! Es sev neko neliedzu. Bet tajā pašā laikā man izdevās labi mācīties, jo sapratu, ka turpmāk varēšu paļauties tikai uz sevi vien.

Lasi arī: Zvaigžņu pētnieki atklāj, kurām zvaigžņu zīmēm dzimst visgudrākie bērni

Pēdējā universitātes gadā es satiku savu sapņu vīrieti. Viņš bija dažus gadus vecāks par mani, bet viņš jau precīzi zināja, ko vēlas no nākotnes. Pēc sešu mēnešu attiecībām viņš mani bildināja. Negribēju skaļas kāzas, jo sapratu, ka būs jāsazvana visi radinieki. Un man viņu ir satriecoši daudz! Restorānā sarīkojām pieticīgu mielastu.

Mans vīrs neiebilda un uzklausīja manas vēlmes. Taču arī šajā formātā neiztikām bez kurioziem. Mana māsa tā piedzērās, ka sarīkoja īstu traci. Vīrs viņu jau sen pameta, un viņa viena pati audzina meitu. Laura vienmēr bija uz mani greizsirdīga, un tagad, kad man ir mīļotais, skaudība sāka plūst pāri malām. Lūk, kas notika.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment