Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 7. līdz 13. novembrim

Vairumā gadījumu cilvēki plāno lietas nedēļu uz priekšu. Zvaigžņu prognoze laika posmam no 7. līdz 13. novembrim palīdzēs pareizi plānot visas lietas un sasniegt mērķus jebkurā dzīves jomā.

Kopumā nākamo nedēļu var saukt par labvēlīgu, bet, izņemot vienu dienu – otrdienu. Šajā dienā būs pilns Mēness aptumsums, kas būs aptumsuma koridora beigas, bet jau nākamajā dienā starp Merkuru un Sauli būs dubults labvēlīgs aspekts ar Urānu, kas aizskalos visas likstas, un atbrīvos ceļu uz veiksmi. Palielini savu enerģiju, lai nedēļas sākumā neiztērētu visu savu enerģiju. Mākslas terapija un radošums kopumā tev ļoti palīdzēs.

Auns

Aunam nedēļas sākumā jāizmanto enerģētiskā aizsardzība, lai negatīvi un bīstami cilvēki neiejauktos svarīgu uzdevumu veikšanā. Kopumā nedēļa būs piepildīta ar ne tām patīkamākajām personībām, taču Aunam nebūs grūti atmaskot viņu plānus un noskaņoties uz pozitīva viļņa. Tagad galvenais ir nemeklēt piedzīvojumus un nepiesaistīt ienaidnieku uzmanību. Lai viņi vārās savā naidā. Nav jātērē laiks. Ir svarīgi koncentrēties uz to, kas dzīvē sagādā vispozitīvāko un prieku.

Vērsis

Vērsim pēc katras darba dienas vajadzētu pēc iespējas labāk atpūsties. Tas jo īpaši attiecas uz pirmajām divām nedēļas dienām. Garšīgs ēdiens, pastaigas, komunikācija ar interesantiem cilvēkiem. Flirts un iepazīšanās var palīdzēt novirzīt uzmanību no darba satricinājumiem uz kaut ko patīkamāku. Tradicionālums šobrīd ir Vērša labākā izvēle. Eksperimenti tagad noteikti nenesīs nekādas dividendes. Jebkuri piedzīvojumi Vērsim sagādās tikai liekas problēmas un raizes, un no tā vislabāk izvairīties. Arī cīņā pret nepatikšanām darbā varat izmantot īpašus rituālus.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze 2023. gadam – sagaida uzplaukums!

Dvīņi

Absolūti jebkurā gadījumā svarīga ir vispretenciozākā pieeja. Nav vēlams palaist garām detaļas, jo šajā gadījumā pastāv risks palaist garām kaut ko svarīgu. Šīs septiņas dienas labi paies tiem, kuri cenšas uzlabot savu veselību – gan fizisko, gan emocionālo. Vienkārši vingrinājumi paātrinās labas Vese***as iegūšanu. Dvīņiem vajadzētu būt nedaudz uzmanīgākiem, jo ​​cilvēki, kurus viņi uzskata par draugiem, var parādīt sevi no ārkārtīgi nepatīkamas puses. Varbūt šādi Marsa retro fāze iedarbosies uz viņiem, taču noteikti nav vērts turpināt ar viņiem sazināties.

Vēži

Vēžiem kopumā būs veiksmīga nedēļa, tāpēc, sākot ar trešdienu, viņiem jāatceras svarīgi vizualizācijas principi. Šis būs tieši tas laiks, kad šīs zīmes pārstāvji varēs iegūt to, par ko sapņo. Nevajadzētu turēt dvēselē dažādus atkritumus – piemēram, aizvainojumu, negatīvismu. Jums arī nevajag nevienam atriebties un atgādināt par seniem aizvainojumiem. Lai tas viss paliek pagātnē. Varbūt ir pienācis laiks, kad jums vajadzētu rūpēties par savu karmu un mainīt dusmas pret žēlastību. Tā būs labāk visiem un īpaši pašiem Vēžiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment