Nepārprotamas pazīmes, kas norāda uz skaudīgu cilvēku, kurš jūs slepeni ienīst

Koši sarkans karogs ir pēkšņa sarunas tēmas maiņa, kad sāc runāt par saviem pozitīvajiem rezultātiem, patīkamajiem pārdzīvojumiem un panākumiem. Viņi vienkārši pārtrauc jūs un sāk jaunu tēmu. Tādā veidā cilvēks cenšas mazināt spriedzi pieaugošās nedrošības sajūtas dēļ.

Šādi cilvēki liks jums justies kā neveiksminiekam. Viņi kritizēs katru jūsu lēmumu. Viņi pierādīs, ka tas ir lemts neveiksmei. Skaudīgs cilvēks atradīs mušu ziedē pat tur, kur tās nav. Viņš liks tev šaubīties ik uz soļa.

Ļaunprātīgajam ir jāpārtrauc uzticēšanās savām jūtām un pieredzei. Tādā veidā viņš piešķir savai personai nozīmi. No malas viņš labāk zina, kā tas ir pareizi! Ja jūs skatāties, skaudīgs cilvēks jūs vienkārši ievilks savā “autoritatīvajā” viedoklī, bez kura jūs nevarēsit spert ne soli.

Patiesībā šādiem cilvēkiem ir tik niecīgs ego, ka citu cilvēku ambīcijas viņus sagriež ar nazi. Tāpat kā stāsts ar krabjiem spainī. Ja kāds mēģinās tikt ārā, pārējie viņu vilks līdz apakšai.

Viņi sniedz nelūgtus padomus: aizsardzība no ļaunas acs

Šķiet, ka cilvēks, kurš piedāvā nelūgtu palīdzību vai padomu, raida ziņojumu: “Ko tu vari bez manis, stulbais ? ” Pat ja mīļotais jūtas slikti vai viņam kaut kas neizdodas, ir vērts pajautāt, kā tieši tu vari viņam palīdzēt. Pretējā gadījumā uzspiestais atbalsts tikai iedragās viņa pašapziņu.

Lasi arī: Ja jūs esat starp šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad jums patiesi veiksies 2024. gada aprīlī!

Skaudīgajam cilvēkam ir izdevīgi, ka jūs lēnprātīgi pieņemat viņa nenovērtējamo dāvanu uzmanības zīmes veidā. Formā, kas šķiet piemērota viņam, nevis tev. Sniedzot pakalpojumu, viņš slepus gaidīs brīdi, kad varēs piedzīt no jums parādu.

Publiski – viens, ar tevi – cits

Vienatnē ar tevi cilvēks var būt mīļotais, bet sabiedrībā viņam ir asi zobi. Iztēlota draudzīgums padodas jokiem, neviennozīmīgiem mājieniem un pasīvai agresijai.

Greizsirdīgs cilvēks centīsies jūs nostādīt neērtā stāvoklī, lai pēc iespējas vairāk cilvēku atbalstītu viņa nežēlīgo joku. Tiklīdz būsi pamatoti sašutis, viņš to uzreiz norakstīs kā joku. Viņš arī aizrādīs: “Tev viss šķiet!” vai “Es nevaru jums pateikt pārāk daudz. ”

 

Apsveicu ar panākumiem bez sirsnības

Skauģis ir gatavs iekost elkoņos, lai tikai neredzētu tavu priecīgo seju. Viņš nevar skatīties, kā jūs svinat panākumus. Šādos brīžos viņš jūtas īpaši neaizsargāts un neērti. Tāpēc vienkāršākais veids, kā viņš var devalvēt jūsu sasniegumus, ir atsaukties uz veiksmi.

Skaudīgi cilvēki mēdz samīdīt netīrumos citu cilvēku darba augļus. Tas viss it kā notika nejaušības dēļ! Negaidiet, ka viņi godīgi atzīs jūsu talantus un prasmes, pat ja jūs dienu un nakti smagi strādājāt sava mērķa labā.

Aizsardzība no ļaunas acs: ko darīt ar skaudīgu cilvēku?

Skaudība noēd visas attiecības. Pastāvīga kritika, slēpta agresija un devalvācija var sagraut pat cilvēku ar stabilu pašcieņu. Ko darīt, ja cilvēks no jūsu vides neveido veselīgu kontaktu?

Ja jums viņš rūp, varat dot viņam otru iespēju. Skaidri, konstruktīvi un atklāti runājiet par visu, kas jūs satrauc. Parādiet man: šādi jūs varat sazināties ar mani, bet ne tā. Nākamais solis ir jūsu partnera ziņā. Ja viņš nevēlas ievērot robežas, tad lai tā būtu. Labākais risinājums ir ļaut cilvēkam aiziet no savas dzīves . Neuztraucieties: viņu nomainīs tie, kas iedvesmo, motivē un patiesi priecājas par visām jūsu izpausmēm.

Vienmēr būs cilvēki, kuriem mēs patiesi patiksim. Un tie, kas mūs nevar ciest. Un, lai neprovocētu ne vienu, ne otru, Bernards Šovs iesaka iemācīties nevienam neko nestāstīt. Un tad viss būs labi!

Ko jūs pievienotu šim sarakstam? Dalieties komentāros.

Leave a Comment