Nepārprotamas pazīmes, kas norāda uz skaudīgu cilvēku, kurš jūs slepeni ienīst

Tie ir noslēpumaini “smagie” cilvēki… Izskatās pēc mums, iet uz darbu, smaida un joko. Bet pēc saskares ar viņiem ir nepieciešama aizsardzība no ļaunas acs. Jā, stiprāk! Viņiem ir viena spēcīga īpašība: skaudība, kodīga un Slep**vnieciska. Viņu nekaunīgās runas un uzslavas deg kā skābe. Un pēc viņu palīdzības jūs vēlaties mazgāt seju. Kā saprast, ka cilvēks tevi slepeni apskauž un pat ienīst? Lasiet par to vairāk.

Viņi cenšas izjaukt visu par jūsu panākumiem un pārspēt tos

“Draugs ir kāds, kuru gadu gaitā nav pārņēmusi skaudība . ” Cik pareizi atzīmēts! Cilvēkiem ir ieradums dalīties ziņās ar mīļajiem un interesēties par viņu lietām. Sirsnīga zinātkāre satuvina cilvēkus. Cita lieta, ja cilvēks ar maniakālu entuziasmu cenšas noskaidrot jūsu dzīves mazāko detaļu. Tā ir greizsirdības pazīme. Viņš garīgi salīdzina sevi ar jums, meklējot vājās vietas.

Lasi arī: Ja jūs esat starp šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad jums patiesi veiksies 2024. gada aprīlī!

Izmantojot šo funkciju, jūs varat pamanīt vilku aitas apģērbā. “Sarežģīts” cilvēks par katru cenu cenšas tevi pārspēt. Tu viņam pastāsti par saviem panākumiem – viņš atbild ar kaut ko iespaidīgāku. Lai spīdētu spožāk uz jūsu fona.

Zemā pašcieņas dēļ skaudīgi cilvēki ir apsēsti ar citu cilvēku piekrišanu un apbrīnu. Viņi darīs visu, lai kļūtu par līderiem, pat draudzībā. Vai jūs iegādājāties jaunu tālruni? Viņš nopirks jaunāku modeli. Vai jūs redzēsiet jaunu garderobes priekšmetu? Vispirms viņš kritizēs jūsu gaumi un pēc tam parādīsies sanāksmē, valkājot to pašu.

Tas izklausīsies dīvaini, bet šāds cilvēks vēlas būt tu un vēl labāks. Jūs varat pamanīt, ka viņš pieņem jūsu runas stilu, ieradumus un pat staigāšanas stilu. Sākumā tas var būt glaimojošs, bet agrāk vai vēlāk tas sāks kaitināt. Viņu apsēstība ar jums var sasniegt absurdu. Tikai, lai jūs pārspētu pāris soļus.

Viņi pārkāpj robežas un devalvē jūsu lēmumus.

Skaudiem cilvēkiem nav personisku robežu, un viņi viegli pārkāpj citu robežu. Viņiem patīk izkliegt intīmas detaļas un viņi pat nesaprot tiešus mājienus, kad apstāties. Bez sirdsapziņas sāpēm viņi var iekļūt svešā somā vai dokumentos vai bez iemesla ielauzties vizītē.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment