6 sieviešu triki attiecībās ar vīrieti, kas liks viņam tevī neprātīgi iemīlēties

Gandrīz katrai sievietei un meitenei ir daži triki, kas burtiski apbur vīrišķo dzimumu.

Spriediet paši, te jūs viņam neuzkrītoši noorganizējāt randiņu, te izprovocējāt viņu uz vēlamo dāvanu vai garu ceļojumu, un viņš kā apburts ar prieku iepriecina savu mīļoto. Tad kāpēc gan visus šos sievišķīgos trikus neizmantot savā labā un nesākt tos pareizi izmantot?

Pirms atklājat visus sieviešu pavedināšanas un manipulēšanas ar vīrieti noslēpumus, atcerieties, ka nekādā gadījumā nedrīkst aizskart viņa jūtas un cieņu, un, protams, viss ir labi, bet ar mēru.

Skatiens

Ne velti saka, ka acis ir mūsu dvēseles spogulis, tāpēc jūs varat ar skatienu gan piesaistīt un apburt, gan atbaidīt un nostādīt pret sevi. Eksperimentējiet ar skatienu, tam vienmēr jābūt atšķirīgam – daudzsološam, aicinošam, noslēpumainam, kautrīgam, lūdzošam vai iekārojam.

Tiešs un atklāts skatiens vienmēr ir simbolizējis jūtu tīrības sirsnību un īstumu, tas nozīmē arī to, ka jūs pilnībā uzticaties un atveraties cilvēkam.

Neliels sieviešu triks: atcerieties trīsstūra skatiena noteikumu – skatieties uz labo aci, tad vienmērīgi pārceliet skatienu uz kreiso aci, nolaidiet skatienu uz lūpām un tad atkal uz labo aci.

Dariet to vienmērīgi, ar pauzēm, protams, ne bieži, pietiek ar 3-5 reizēm vakara gaitā.

Viņš ir vīrietis

Jā, jā, jūs neesat pārklausījusies, vīriešiem ir svarīgi apzināties, ka viņi ir Vīrieši – spēcīgi, inteliģenti un vienīgie.

Ja blakus jums vīrietis jutīsies vislabāk, vēlēsies jūs sargāt, aizstāvēt un iepriecināt, bez šaubām, viņš pieliks visas pūles, lai pēc iespējas biežāk būtu ar jums!

Neliela sieviešu viltība: vīrieši mīl komplimentus, bet šeit ir svarīgi atšķirt komplimentus no klajiem glaimiem.

Lasi vēl: Parūka kā statusa simbols jeb no kurienes radās mākslīgo matu mode

Es esmu laipna un gādīga

Ikviena sieviete pēc būtības ir gādīga, laipna un maiga būtne, tāpēc reizēm vīriešiem par to ir jāatgādina.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Neliels sieviešu triks: piedalieties labdarības akcijās, pabarojiet putnus vai klaiņojošus suņus, vārdu sakot, izrādiet savu labestību un nesavtību, bet dariet to tikai sirsnīgi un no sirds.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment