Neveiksminieki padara sievietes vecas, muļķīgas un slimas

Ja veiksmīgs vīrietis saprot, ka jums vajadzētu izskatīties pieklājīgi, tad neveiksmīgajam sāks rasties aizdomas, ka esat iegādājusies jaunas drēbes, jo vēlaties, lai jūs kādam patiktu un dotos pa kreisi.

Veiksmīgam vīrietim jūs veicat manikīru un pedikīru.

Un viņam ir prieks skatīties uz jūsu koptajiem pirkstiem. Bet zaudētājs skatīsies uz tiem ar aizkaitinājumu, sastrīdēsies ar jums par to, ka tērējat naudu šīm muļķībām … Viņš teiks, ka jūsu nagi viņam nav svarīgi, viņš tevi mīl bez visa tā…

Lasi arī: Atlaist vaļā ir stiprā laime, turēšana ieslodzīta ir vājo mokas

Lasi arī: Kāpēc muļķis ir bīstams: pieci muļķības likumi

Veiksmīgam vīrietim patiks tavs jaunais tērps un viņš teiks, ka tu tajā žilbini, bet neveiksmīgais vaimanās un pārmetīs, ka esi par to atdevusi pēdējo naudu.

Un viņš sāk kļūt greizsirdīgs.

Ja veiksmīgs vīrietis saprot, ka jums ir jāizskatās pieklājīgi, tad neveiksmīgajam sāks rasties aizdomas, ka esat iegādājusies jaunas drēbes, jo vēlaties, lai jūs kādam patiktu, un vēlaties doties pa kreisi. Tas izriet no tā, ka zaudētājs nekad nedomā, ka viņa sievietei vajadzētu izskatīties skaisti. Priekš kam? Galu galā viņa viņam tā piestāv.

Zaudētāji padara sievietes vecas, stulbas un slimas. Tajā pašā laikā viņi cenšas visu attaisnot ar savu nabadzīgo mīlestību…

Leave a Comment