No 2018.gada 23. marta līdz14. aprīlim retrograda Merkūrs: ietekme uz Zodiaka zīmēm

Planētu ietekme atspoguļojas katras personas dzīvē. Izmantojiet astrologu ieteikumus, lai retrograda Merkūra laikā izvairītos no problēmām savā personīgajā dzīvē un darbā.

Katru reizi, kad Merkūrs sāk reverso kustību, tā enerģija mainās. Astrologi sniedz savus ieteikumus, kas palīdzēs jums saglabāt labu garastāvokli un nekļūdīties jūsu ikdienas dzīvē. Ar planētas atpakaļkustību, ir svarīgi būt uzmanīgiem spriedumos un darbībās, kā arī atteikties no jebkādiem piedzīvojumiem.

Retrograda Merkūra ietekme uz Zodiaka zīmēm

Merkūrs 23. martā sāks savu reverso kustību Auna zīmē, un 15. aprīlī retrograda periods beigsies. Šajā periodā astrologi iesaka ievērot vienkāršus noteikumus: izslēgt steigu, atteikties no agresijas, neveikt veltīgas darbības un mēģināt izslēgt jebkādas konfliktējošas situācijas. Katra zodiaka zīmes pārstāvji atšķirīgi uztvers reverso planētas enerģiju, bet visi bez izņēmuma var to izmantot pašu labā.

Auns

Merkūrs apgriežas jūsu zīmē, kas nozīmē, ka planētas ietekme palielināsies. Astrologi iesaka pievērst uzmanību personiskajai dzīvei, veidot attiecības ar visiem ģimenes locekļiem un nelikt savas intereses virs mīļajiem. Jums kļūs svarīgi strādāt pie kļūdām un ikdienas lietām. Šajā periodā jauni projekti veiksies lēnām, un ar viņiem ir vērts gaidīt. Eksperti iesaka Aunam neradīt pārmērīgu uzticību. Pārbaudiet saņemto informāciju, lai tā nemaldina.

Lasīt arī: Kā Zodiaka zīmes kāpj uz grābekļa

Vērsis

Vērsim planētas atpakaļgaitas kustībā ir jāpievērš uzmanība uzņēmējdarbības jomai. Iesaistīties dokumentu pārskatīšanā, lai izslēgtu iespējamās kļūdas. Astrologi iesaka pievērst uzmanību biznesa kontaktiem. To nostiprināšana ļaus jums virzīties pa karjeras kāpnēm, kā arī parādīt savas profesionālās prasmes un nopelnīt jūsu priekšnieku uzticību. Personīgā dzīvē mīlestība un aprūpe palīdzēs novērst pārpratumus. Uzmanība jāpievērš Vese***ai. Pareizais uzturs dos jums spēku un palīdzēs saglabāt skaisto garastāvokli.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment