No 2018.gada 23. marta līdz14. aprīlim retrograda Merkūrs: ietekme uz Zodiaka zīmēm

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu pievērst uzmanību saviem plāniem. Lai tos īstenotu bez problēmām, rūpīgi izpētiet visas detaļas. Darbā būs svarīgi nevis steiga, bet gan apdomība un kompetents spēku sadalījums. Ar mīlestību jūsu zīmju pārstāvji saņems otru iespēju, kuru nevar palaist garām. Merkūra atgriezeniskā kustība dos jums iespēju atgriezties iepriekšējās attiecībās. Tomēr tas jāizlemj tikai jums. Uzticieties savai iekšējai balsij, lai jūs atkal neuzkāptu uz vecā grābekļa un tiktu maldināti ar viltus solījumiem.

Lasīt arī: Jūsu vecumdienas atkarībā no jūsu Zodiaka zīmes

Vēzis

Vēzis planētas atpakaļgaitā var pabeigt iepriekš sākto remontu. Pārstrādājiet nepilnības un turpiniet iekārtoties mājās tā, kā vēlaties. Komforts, ko radījis pats, dos jums spēku un ticību sev. Baudiet katru dienu. Pozitīva attieksme palīdzēs gan jūsu personīgajā dzīvē, gan jūsu darbā. Neprasiet citu cilvēku palīdzību, lai izslēgtu nepatikšanas. Cik vien iespējams, dodieties uz mērķi, un laika posms no 23. marta līdz 14. aprīlim būs priecīgs jums.

Lauva

Lauvas, Merkūra atpakaļgaitas kustības laikā, var atjaunot attiecības ar vecajiem draugiem. Jūs varat viegli atrast pazaudētas saites un satikt tos, kas pagātnē bija tuvu jums. Planēta dos iespēju pārdomāt savu attieksmi pret apkārtējiem cilvēkiem, atvadīties no tiem, kuri neietekmē uzticību un neļauj pāriet tālāk. Uzmanību Lauvām jāizrāda attālos braucienos. Astrologi brīdina par iespējamu kavēšanos lidojumos, tāpēc iepriekš, aprēķiniet savu maršrutu, ņemot vērā pēkšņas izmaiņas. Tomēr vislabāk ir atlikt braucienu līdz aprīļa vidum.

Jaunava

Jaunavām periodā no 23. marta līdz 14. aprīlim vajadzētu pievērst uzmanību dzīves finansiālajai pusei. Jūsu rīcībā būs pietiekami daudz laika, lai veiktu pirkumus un risinātu parāda saistības. Jūsu zīmju pārstāvji ar lielu varbūtību atdot aizdevumā doto naudu. Attiecībā uz jaunām investīcijām labāk pagaidīt līdz aprīļa beigām. Savā personīgajā dzīvē būs sarežģīts periods, kad vecās paziņas liks manīt par sevi. Nesteidzieties atjaunotu savas attiecības, it īpaši, ja jūs esat pievilts vai nodots.

Lasīt arī: Kā Zodiaka apļa pārstāvji izturas sociālajos tīklos

Svari

Svariem planētas atpakaļgaitas kustībā būs iespēja atgriezt bijušo kaislību attiecībās, risināt darījumu attiecības un atbrīvoties no tenkām. Šajā laikā astrologi iesaka neveikt secinājumus, īpaši tos, kas saistīti ar personīgo dzīvi. Uzņēmējdarbības vidē ir iespējama krāpšana, tādēļ labāk nesākt jaunu uzņēmējdarbību. Ir iespējamas grūtības ar dokumentu izpildi, un Svariem ir jāsagatavojas iespējamajiem kavējumiem. Maldinoša stabilitāte var kļūt par problēmām, tāpēc neuzticieties pirmajam iespaidam.

Skorpions

Skorpioni laika posmā no 23. marta līdz 14. aprīlim varēs izmantot vecos kontaktus. Bijušie kolēģi vai priekšnieki palīdzēs jums atgūt savu statusu, iegūt apkārtējo cilvēku uzticību un turpināt ceļu uz biznesa uzvarām. Tomēr astrologi brīdina, ka jūsu plānu apspriešana ar daudziem cilvēkiem ir nevēlama. Laime var aizgriezties no jums. Merkūra apgrieztās kustības laikā, Skorpioniem vajadzētu aizmirst par žēlumu, lai visas idejas pārvērstu par realitāti. Nebaidieties iztērēt savu enerģiju, jo tā ir vērsti uz jūsu laimīgo nākotni.

Strēlnieks

Strēlnieki varēs atgūt savu bijušo slavu un popularitāti. Jūsu vecie draugi un kolēģi neatteiksies no palīdzības sniegšanas, tāpēc nevilcinieties sazināties ar viņiem ar pieprasījumiem. Jūs varat atgriezties pie saviem iepriekšējiem hobijiem un pat padarīt tos par papildu ienākumu avotu. Šajā laikā uzmanieties no visa, kas ar tevi notiek. Uz ceļa parādīsies likteņa zīmes. Pievērsiet tiem uzmanību, jo tie dos jums iespēju izvairīties no būtiskām nepatikšanām.

Lasīt arī: Meditācija “Labirints” – visiem, kas meklē risinājumu vai atrodas strupceļā

Mežāzis

Astrologi iesaka Mežāzim vadīt visus spēkus darbā. Jums būs iespēja turpināt savu karjeras izaugsmi, iegūt paaugstinājumu vai pārcelties uz jaunu amatu. Otro iespēju ir vērts izmantot, jo līdz nākamajai būs jāgaida ļoti ilgs laiks. Lai jums būtu pietiekami daudz spēka, piešķiriet laiku atpūtai un noteikti ņemiet pārtraukumus. Apmaksājot optimismu planētas atpakaļgaitas virzienā, jūs varēsiet sazināties ar draugiem un ģimeni.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu uzklausīt viņu vēlmes, kas palīdzēs atrast ceļu uz laimi un panākumiem. Astrologi iesaka atlikt nopietnus lēmumus, tostarp laulības noslēgšanu. Jūsu ceļā būs daudz grūtību, bet ar tām nāksies tikt galā, ja pārtrauksiet baidīties no rītdienas. Elpošanas vingrinājumi var palīdzēt atbrīvoties no uztraukuma, tāpēc neaizmirstiet ikdienas vingrinājumus.

Zivis

Zivis spēs precizēt ģimenes attiecības. Izmantojiet sniegto iespēju un planētas atpakaļgaitas kustību, lai risinātu budžetu. Iespējamie neparedzētie izdevumi neietekmēs jūsu ietaupījumus, ja jūs uzzināsiet, kā ietaupīt naudu, atteikties veikt nelielus pirkumus. Jūsu zīmju pārstāvjiem palielināsies kļūdu iespējamība finanšu dokumentos. Esi uzmanīgs, lai vēlāk nemainītu darbu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment