No kādiem garderobes elementiem vajadzētu izvairīties pēc 35 gadu sasniegšanas

 

1. Īsi svārki

Mini-skirt-Paris-fashion-week-2014

Šādi svārki, kas knapi piesedz pēcpusi, ir vairāk atbilstoši meitenēm līdz 25 gadu vecumam, turklāt arī tikai tādā gadījumā, ja ir garas un slaidas kājas. Vecākām sievietēm kaut kas tāds varētu likt izskatīties diezgan vulgāri, tāpēc it visā ir jāzina mērs, un šie mini svārki un šorti, kas atsedz vairāk kā vajadzīgs, ir jāsūta uz skapja tālāko punktu. Kaut ko tādu Tu vari atļauties nēsāt tikai mājās un lauku vai pludmales atpūtas laikā, defilējot no bāra līdz baseinam!

 

2. Ļoti spilgtas krāsas

using-neon-colors

Lūk, paradokss – jaunībā mēs no galvas līdz kājām cenšamies ģērbties melnā, it kā mēģinātu saplūst ar pūli vai arī piešķirt koptēlam kaut kādu noslēpumainību, bet pēc tam bieži vien iekļaujam savā garderobē ļoti spilgtas krāsas apģērbus, kas acīm liek “izsprāgt”! Neona salātzaļais, rozā, dzeltenais, oranžais  un citi toņi var būt Tavā garderobē, bet ir ļoti pārdomāti jāizvēlas, kas tieši var būt tādās krāsās! Labi varētu izskatīties, piemēram, kādas neona krāsas somiņa, kas atsvaidzinātu Tavu tēlu, bet, piemēram, platformenes vai vienkārši augstpapēdenes šādos toņos izskatīsies pārlieku lēti (lai arī cik tās nemaksātu), bet kleita vai mētelis – vieglprātīgi!

 

3. Neparasti zīmējumi 

Moschino-AW-2014-11-e1429655825400

Vēl viens klupšanas akmens – zīmējumi jeb printi, kā mēs tos mūsdienās saucam. Jo vecākas mēs kļūstam, jo biežāk mums izdodas kaut kādā veidā atrast un izvēlēties visnegaidītākos variantus savai garderobei! Džinsi ar margrietiņām, kleitas ar magonēm, sandales ar rozēm, somas ar orhidejām, leopardraksta jaciņas un blūzītes – šajā daudzveidīgajā printu pasaulē ir viegli apjukt! Daudzas sievietes uzskata, ka, izvēloties visu labāko un modīgāko vienā reizē, piemēram, neona krāsas jaku un bikses ar kaut kādu sarežģītu printu, viņas izskatīsies jaunākas, taču jāatzīst, ka tas tikai liek izskatīties visnotaļ muļķīgi!

 

Lasi vēl: 21 pazīme, kas liecina, ka esi dumpinieciska sieviete; īpaši #11

 

4. Liels daudzums bižutērijas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bižutērija noteikti neiet kopā ar bižutēriju. Rotaslietas no plastmasas, koka, keramiskā māla kopā varētu izskatīties tik oriģināli, ka daudzi, iespējams, tās nespētu novērtēt! Priekšroku ikdienā vajadzētu dot tādām rotaslietām, kas vismaz līdzinās juvelierizstrādājumiem – gredzeniem ar akmeņiem, nelieliem auskariem un oriģinālām kaklarotām!

 

5. Zeķes 

denim-fashion-hands-hearts-legs-petit-Favim.com-46416

Pieņemts uzskatīt, ka ar zeķu palīdzību var pievērst vīriešu uzmanību, un dāmas to cenšas arī darīt, taču, kļūstot vecākai, ļoti liela uzmanība ir jāpievērš pareizai to izvēlei! Piemēram, mežģīņu zeķubikses izskatās labi tikai vakarā un tandēmā ar vienkrāsainu kleitu, vēlams zeķubikšu tonī, dienā šāda veida zeķubikses izskatās vienkārši vulgāri! Pusgarās zeķes virs ceļa savukārt piestāv tikai tādam koledžas stilam, visos pārējos gadījumos tās izskatās diezgan dīvaini!

 

6. Matu sprādzes ar bantītēm 

101

Daudzi strīdi rodas arī matu aksesuāru dēļ. Galvassegas, dažādas matu gumijas, sprādzes un bantītes – visas šīs lietiņas ir ļoti jaukas, taču, ja Tev jau ir pāri 35, tad tas varētu izskatīties diezgan bērnišķīgi! Šīs lietas absolūti neiederas lietišķajā stilā, tāpēc vislabākais būtu izvēlēties neitrālus matu aksesuārus vienā tonī, kas ideālākajā variantā varētu sakrist ar Jūsu matu toni!

 

7. Legingi

tights-and-leggings-are-not-pants-difference-tumblr-for-cheap-4646

Šis apspīlētais apģērba gabals ir kļuvis par īpašu populāru lietu mūsu garderobēs! Legingi ir praktiski un ērti, tāpēc bieži vien sievietes tos mēdz vilkt ne tikai uz sporta zāli vai pastaigā ar bērnu, bet arī dodoties uz darbu, randiņu un teātri! Vīrieši patiesībā tos klusībā ienīst un nesaprot, ko mēs tajos tādu esam atradušas, jo, neskatoties uz to, ka esam it kā apģērbtas, mēs tomēr izskatāmies gandrīz vai kailas, jo legingi ir kā “otra āda”, it īpaši, ja tie ir no ādas, kas liek tiem izskatīties vēl pieguļošākiem, tā kā arī šim apģērba gabalam patiesībā nav vietas mūsu garderobēs, lai cik ērti un praktiski tie būtu!

 

8. Zābaki ar fliteriem

qg51p6-l-610x610-shoes-boots-pearl-ugg+boots-pearl+uggs

Īpaša mīlestība pret šāda veida apaviem ir Krievijā un arī Latvijā var manīt, ka daudzas sievietes patiesībā staigā šādos apavos, kas ir izrotāti ar dažādiem spīguļiem un pērlītēm, taču šāda veida apavi piestāv tikai skolniecēm un studentēm – ne jau elegantām solīda vecuma sievietēm!

Leave a Comment