No naudas sodiem līdz deportācijai: valstis, kurās nedrīkst uzturēties cilvēki ar

Mūsu izlasē iekļautās valstis ir burtiski izsludinājušas karu cilvēkiem ar.

Mūsdienās tas šķiet ļoti dīvaini, bet dažas valstis patiešām ir slēgtas cilvēkiem ar lieko svaru. Vismaz tās pārliecinās, ka cilvēki ar lieko svaru tur nevar atrasties.

Jaunzēlande

Jaunzēlandes valdība ir izvēlējusies visdramatiskāko metodi, kā cīnīties ar cilvēkiem ar, – viņi vienkārši neielaiž cilvēkus, kuri neatbilst kritērijiem. Par laimi, šie stingrie pasākumi neattiecas uz tūristiem. Varas iestādes ņem vērā tikai to potenciālo imigrantu apmērus, kuri vēlas iegūt pilsonību. Visiem, kas gatavojas pārcelties, ir jāiziet īpaša pārbaude.

No kurienes radās šīs prasības? Tas viss ir saistīts ar valsts budžeta taupīšanu.  No tā arī izriet prasības migrantiem: lai situācija nepasliktinātos un naudas būtu mazāk. Ir jau vairāki reāli gadījumi, kad cilvēkiem nākas pamest valsti.

Lasi vēl: Volfa Mesinga pareģojumi par to, kas sagaida pasauli 2024. gadā

Ar līdzīgu situāciju saskārās arī regbija spēlētājs Ričijs Treizs no Lielbritānijas.

Japāna

Japānas iestādes nolēma kontrolēt nevis iebraucējus, bet gan savus pilsoņus. Jau 2008. gadā Uzlecošās saules zemē pieņēma likumu. Saskaņā ar to ikvienam pieaugušajam (no 40 līdz 75 gadu vecumam) Japānas iedzīvotājam ir jāveic regulāras pārbaudes.

Tas ir vienkārši – “vainīgais” tiek nosūtīts pie speciālista, un galējos gadījumos tiek uzlikts naudas sods par pieklājīgu summu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment