Prognoze 2023. gada 30. novembrim: Dvīņiem vēlams atteikties no lieliem pirkumiem, Svariem jāatrod laiks fiziskām aktivitātēm!

Auns

Šajā dienā jūsu enerģija un neatlaidība var sagraut visus šķēršļus. Jūs varat tikt galā ar jebkuru, pat visgrūtāko uzdevumu. Un jūsu smagajam darbam ir jābūt atalgotam – palutiniet sevi ar kaut ko patīkamu.

Vērsis

Ceturtdiena no tevis prasīs nebijušu aktivitāti – būs labāk, ja dienas pirmajā pusē paspēsi paveikt steidzamus darbus. Tas dos jums vairāk laika atpūtai un baudai, kas jums tagad ir nepieciešama, lai uzturētu labu garastāvokli.

Lasi arī: Biju pārsteigta, kad kāds gados vecs santehniķis iemeta tualetē aizdedzinātu sērkociņu, bet tagad to daru pati

Lasi arī: Lai atbrīvotos no lāsta un negatīvisma, jāņem viena lieta un jāiet ar to tualetē

Dvīņi

Diena piemērota mājas darbiem, remonta uzsākšanai un mājas pārveidošanai. Bet jums vajadzētu atteikties no lieliem pirkumiem, tie būs neveiksmīgi. Pēcpusdienā jūs varat izlemt sarunāties ar kādu, kuram vienkārši nevarat piezvanīt un sarunāt tikšanos – šodien jūs varat nonākt pie kopīga viedokļa vai atrisināt senu konfliktu, ja tāds ir noticis.

Vēzis

Diena būs raižu pilna gan darbā, gan ģimenē. Tev būs iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm, taču, lai to paveiktu, būs jāveic vairāki sarežģīti uzdevumi. Un kādam no jūsu radiniekiem steidzami būs nepieciešama jūsu palīdzība.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment