Noteikts ideālais vecums, kad vislabāk precēties

 

landscape-1476996048-hbz-tulum-wedding-index

 

Vēl 40 – 50 gadus atpakaļ precēties vajadzēja pirms 25. gadu sasniegšanas, jo pēc tam jau Jūs tiktu norakstītas vecmeitās! 10 gadus atpakaļ bija vērojama cita situācija – sievietes nesteidzās iziet pie vīra tik ātri, jo uzskatīja, ka vispirms ir jāizveido karjera, eventuāli, novedot pie tā, ka daudzas no viņām stāties laulībā apsvēra tikai ap 40, bet savus pirmdzimtos laida pasaulē tikai 45 gados.

 

Lasi vēl: Māmiņu horoskops: uzzini, cik gados Tev vajadzētu kļūt par māti

 

Mūsdienās vecums, kādā stājas laulībā, ir samazinājies, jo sievietes daudz vairāk un ātrāk ir sākušas novērtēt rūpes par ģimeni – cep brīvdienās pīrāgus, dzemdē bērnus, bet visam pa virsu arī spēj izbaudīt sociālo dzīvi, aktīvi tajā darbojoties, un veido karjeru, neaizmirstot arī par sevi.

Zinātnieki beidzot ir izskaitļojoši, kurš periods ir vislabākais, lai stātos oficiālā laulībā, un izrādījās, ka, stājoties laulībā pārāk agrā vai jau pārāk nobriedušā vecumā, nevis no 28 – 32 gadiem, pāris riskē ar drīzu šķiršanos!

Britu speciālisti gan šo atzinumu uztvēruši visnotaļ skeptiski, jo viņi uzskata, ka vecums, kādā cilvēki stājas laulībā, nebūt nav svarīgs, jo tas, ka tik daudzi pāri šķiras, ir sekas tikai tam, ka cilvēki baidās pieļaut kļūdas un izrunāt savas problēmas krīzes situācijās.

Pēc viņu domām, jo vienkāršāk partneri attiecībās viens pret otru izturēsies, jo izturīgākas būs šīs ģimenes saites!

Leave a Comment