Numeroloģija: mēs ņemam vērā saderības skaitu mīlestībā

Trīs. Pāri ar šo numuru ir absolūti harmoniski: viņu attiecībās saderība tiek realizēta visos līmeņos: fiziskajā, garīgajā un sadzīves. Tieši viņi veido spēcīgākās ģimenes. Lai saglabātu laimi, ir jānodrošina, lai iepriekš minētās jomas vienmēr būtu līdzvērtīgas – ja viena sāks dominēt pār visām pārējām, harmonija sabruks un attiecības plīsīs.

Četri. Mierīgums un mērenība ir tas, kas atšķir pārus ar šo numuru. Šādā aliansē spontāni strīdi tomēr notiek reti, tāpat kā jebkura spilgta jūtu izpausme. No vienas puses, šāds mikroklimats rada stabilitāti, kas ir tik ļoti nepieciešama daudziem, no otras puses, katram cilvēkam reizēm ir vajadzīgas spēcīgas emocijas. Lai nevienu no partneriem neuzliesmo vēlme kompensēt emocionālo trūkumu no sāniem, jums ir jāiesilda jūtas un jāienes spožums iedibinātajā dzīvē.

Pieci. Attiecības ar šo numuru ir piepildītas ar aizrautību un kūstošām jūtām. Savstarpēja interese un gaiša mīlestība padara šādu savienību ļoti spēcīgu, tomēr tai nav arī vājās puses. Jebkurš strīds par sīkumiem var izvērsties skandālā, un nejaušs skatiens uz citu cilvēku var izraisīt nevaldāmu greizsirdību un gandrīz šķiršanos. Lai saglabātu mīlestību uz mūžu, partneriem ir jāapspiež savtīgums un īpašumtiesības, jāspēj risināt sarunas un sniegt atbalstu.

Seši. Šī numura aizgādībā esošā savienība ir balstīta uz uzticību un cieņu. Partneri harmoniski sadala savus pienākumus un papildina viens otru, tāpēc starp viņiem nav sāncensības. Šādas attiecības neapdraud ne citu cilvēku uzskatus, ne dzīves grūtības. Mīļotāji paliek uzticīgi pat tad, ja liktenis viņus ilgu laiku šķīra. Draudzības un mīlestības harmoniskā kombinācija ļauj viņiem uzturēt un stiprināt attiecības visas dzīves garumā.

Septiņi. Šis skaitlis bieži vien apvieno cilvēkus ar ievērojamu vecuma vai morālā brieduma līmeņa atšķirību. Tas pārim nāk tikai par labu: tas, kurš pasauli redz objektīvāk un labāk izprot tās parādības, darbojas kā “akmens siena”, pasargā no dzīves grūtībām un grūtībām, bet otrs, savukārt, sniedz maigumu un siltumu. Parasti tās ir patiesi laimīgas savienības, kuras nevar iznīcināt – mīlestība ir tik dziļa un pieķeršanās spēcīga.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: daudziem dzīvē sāksies baltā līnija!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Astoņi. Parasti arodbiedrības, kuras patronizē astoņi, ir ļoti nestabilas – tās var vairākas reizes atšķirties un atkal saplūst, neuzdrošinoties likt galīgo punktu vai celt attiecības jaunā līmenī. Viņi nevar šķirties, jo mīlestība atkal un atkal viņus pievelk viens otram, bet kopīgā dzīve dažkārt šķiet vienkārši nepanesama. Tas ir tāpēc, ka partneri, ko vieno astoņi, nezina, kā mācīties no savām kļūdām. Lai savienībā ieviestu noteiktību un dzīvotu mierā, jums jāiemācās izdarīt secinājumus no strīdiem un pārtraukt kāpšanu uz tā paša grābekļa.

Deviņi. Cilvēkus šādā pārī vieno kopīgas intereses un dzīves mērķi. Savienība ir gandrīz ideāla, jo saderība izpaužas gan mīlestībā, gan ar to nesaistītās jomās. Šādi pāri vienmēr izskatās ļoti iespaidīgi, un viņu dzīve ir piepildīta ar spilgtiem notikumiem. Šādās attiecībās mīlas laiva noteikti neielauzīsies ikdienā. Bet egoisms un vēlme sacensties ar spēkiem – kurš sasniegs vairāk – pilnībā. Tā vietā, lai sacenstos, ir jāsniedz savstarpēja palīdzība un jāpriecājas par kopīgiem un individuālajiem sasniegumiem – tad arodbiedrību nekas nesagraus.

Noskaidrojot saderību, izmantojot numeroloģiju, jūs varat izvēlēties pareizo vektoru attiecību attīstībai. Atcerieties, ka laimi pārī rada mīļotāju rokas, tāpēc patiesai mīlestībai nav šķēršļu.

Leave a Comment