Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam: izvairieties no konfliktējošiem cilvēkiem!

Labāk šajās septiņās dienās pēc iespējas vairāk laika veltīt pateicībai, garīgai attīrīšanai un praksei . Tas palīdzēs ar svaigu enerģiju ieiet jaunajā dzīves ciklā.

Parādiet žēlsirdību, līdzjūtību, esiet jutīgi pret citu cilvēku problēmām, jūtām un emocijām . Iemācieties iejusties līdzi un arī pārtrauciet turēt ļaunu prātu uz saviem likumpārkāpējiem. Piedod cilvēkiem viņu kļūdas un nebaidies sev atvainoties.

Izmetiet satraukumu un sīkumainību . Trijotne to nevar izturēt. Mantkārība katram no mums var kļūt par lielu iekšējo problēmu, pārdzīvojumu cēloni, un arī šī rakstura īpašība atņems cilvēkiem veiksmi.

Ar kaitinošiem, nepatīkamiem cilvēkiem labāk nesazināties no 12. līdz 18. . Pavadiet šo laiku mierīgā, atvieglinātā stāvoklī. Ja nav neviena, ar ko patīkami un mierīgi parunāties, labāk laiku pavadīt vienatnē.

Klausieties savu iekšējo balsi . Trīs kopā ar jums saasinās mūsu sesto sajūtu. Cilvēki ar gaišredzības dāvanu un spēcīgu intuīciju jau iepriekš spēs nojaust problēmu tuvošanos vai ko labu. Daudzas mūsu priekšnojautas izrādīsies patiesas.

Pievērsiet uzmanību patīkamiem sapņiem . Viņi liecinās par kaut kā laba tuvošanos dzīvē, un tos var viegli saukt par pravietiskiem.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Šis nav labākais laiks, lai ar galvu ķertos pie darba . Trijotnei nepatīk, ja cilvēki par savas dzīves mērķi uzskata tikai finansiālu bagātināšanu. Kas attiecas uz iepirkšanos, tas noderēs, bet tikai tad, ja tērēsi saprātīgas summas un tikai par sev nepieciešamajām lietām.

Veiksmes talismani nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam

Garīgie talismani . Tas var būt krusti, ikonas, saišķi ar lūgšanām un viss, kas saistīts ar ticību, reliģiju. Šīs lietas palīdzēs būt tuvāk Dievam un sadzirdēt viņa norādījumus, pieņemt viņa palīdzību.

Balta krāsa . Tā ir tīrības, kārtības, miera un labestības nokrāsa. Eksperti stingri iesaka šonedēļ valkāt vairāk baltu apģērbu, lai labāk atbilstu Trīs enerģijas vibrācijām.

Šis ir labvēlīgs laiks domu tīrīšanai un mājas sakopšanai. Jūs varat izrotāt savu māju ar talismaniem, kas nes laimi. Tajos ietilpst, piemēram, pakavs , sapņu ķērējs , vēja zvans . Numerologi un eksperti novēl jums veiksmi un laipnību.

Leave a Comment