Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam: izvairieties no konfliktējošiem cilvēkiem!

Numeroloģija ir sena zinātne, kas aizsākās otrajā tūkstošgadē pirms mūsu ēras. Daudzus gadu desmitus šīs jomas speciālisti ir uzkrājuši pietiekami daudz zināšanu, lai veiktu diezgan precīzas nākotnes prognozes. Ir pienācis laiks uzzināt, kāda būs šī nedēļa.

Laika posmā no 12. līdz 18. datumam Visums jums palīdzēs, un es atmetu sliktās domas un kļūstu laimīgāks , taču tas nenotiks automātiski. Būs jāpamēģina pašiem, lai beigās iegūtu pozitīvu rezultātu. Citādi mērķi un sapņi paliks tukšas domas un vārdi.

Šīs nedēļas numeroloģija

Sākumā, kā vienmēr, mēs aprēķināsim skaitli, kas valdīs pār pasauli šajā periodā. Lai to izdarītu, saskaitiet visus datumus un pievienojiet tiem mēneša kārtas numuru, tas ir, 6:

(12+13+14+15+16+17+18)+6=111. 1+1+1=3.

Trīs vieni veido Trīs . Tas ir ļoti, ļoti labs cipars tik svarīgam periodam kā tagad. Trīs ir garīgās attīstības skaitlis. Tas ir tieši saistīts ar Dievu un augstākajiem spēkiem, tāpēc daudziem no mums būs ļoti patīkamas pārmaiņas visās dzīves jomās. Šis ir lielisks laiks jaunu mērķu izvirzīšanai. Nebaidieties ieklausīties savā iekšējā balsī.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Mēģiniet izmantot šo laiku sev un savai ģimenei. Trīs nes sevī ārkārtīgi harmonisku enerģiju, kas stiprinās labo spēku spēku un centīsies atcelt visu ļauno. Šajā periodā svarīgi būt pacilātā noskaņojumā, atbalstīt citus cilvēkus, būt dāsnam un godīgam. Iemācieties apcerēt skaistumu, būt atvērtam un sirsnīgam. Piepildiet savu sirdi ar tīru, harmonisku enerģiju.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam

Ja ir lietas, kas palikušas nepabeigtas, pabeidziet tās šonedēļ . Ar to nav jāsteidzas. Uzsākt kaut ko jaunu vajadzētu tikai tad, ja esat veiksmīgi pabeidzis dažus projektus un atbrīvojis laiku tam, kurā slēpjas jūsu dvēsele.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment