Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – gatavojieties īpaši labam periodam

Mums ir jāciena ne tikai cilvēki, bet arī daba. Kamēr deviņnieks ir pie stūres, jūs nevarat piegružot, cirst kokus, plūkt ziedus, ēst gaļu. Labāk ir palīdzēt dabai tās attīstībā. Piemēram, iestādiet jaunu augu, nopērciet mājai ziedu. Adoptējiet mājdzīvnieku no patversmes.

Centieties visu nedēļu saglabāt labu garastāvokli . Drūms un nedraudzīgs cilvēks var sagādāt sev nepatikšanas, kā arī kļūt par magnētu tām pašām tumšajām personībām.

Nebaidieties rīkoties un esiet pēc iespējas aktīvāki. Neaizmirstiet atpūsties, lai nepārslogotu sevi. Deviņi ļoti vāji atjauno cilvēku spēkus, tāpēc atpūta šobrīd ir ārkārtīgi svarīga.

Iespējamas krasas garastāvokļa izmaiņas, un visticamāk, ka ne uz labo pusi. Skumjas, dusmas vai negatīvisms ātri pāries, ja nekoncentrēsies uz šīm jūtām un emocijām.

Laika posmā no 22. līdz 28. maijam ļoti noderēs darbs ar čakrām un karmu . Meditācija ir labi dota, jo caur to jūs varat iepazīt savu dvēseli un saprast mērķi. Koncentrējiet savu apziņu, ieskatieties savā iekšējā pasaulē. Būs noderīgi analizēt savas darbības, atskatīties pagātnē un novērtēt mēnesi.

Šajās septiņās dienās jūs varat veikt izmaiņas savā dzīvē , taču esiet piesardzīgs šajā ziņā. Labāk ir spert izšķirošus soļus līdzsvaroti . Tas attiecas gan uz darbu, gan izskata transformāciju, mīlestību.

Jūs varat ievērot diētu. Pārēšanās ir ļoti atturīga . Gaļu labāk neēst, bet zivis var. Izvairieties no pārmērīgas saules iedarbības. Attīra ķermeni no iekšpuses, sakārto ādu. Jūs varat izmantot īpašu tīrīšanas kosmētiku.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – iespēja tikt uz pozitīva viļņa

Komunikācija nāks par labu un uzmundrinās. Nelietojiet ļaunprātīgi citu uzticību un neuzspiediet.

Centieties ieklausīties citu padomos, ja tos sniedz tuvi draugi vai radinieki. Šis ir periods, kad visi mūsu labie darbi simtkārtīgi atgriezīsies pie mums. Ja nesen palīdzēji cilvēkiem, atbalstīji viņus, saņemsi atlīdzību. Katrs saņems to, ko ir pelnījis.

Piemērots laiks esošo attiecību stiprināšanai . Noderēs arī iepazīšanās, taču dvēseles radinieka meklējumi var būt neauglīgi. Nebaidieties flirtēt, bet negaidiet ātrus rezultātus.

Šajā laikā jūs nevarat būt slinks . Dīkstāve var pārvērsties sliktā garastāvoklī. Mēģiniet vismaz kaut ko darīt – ja nevēlaties uzkopt māju, laistiet ziedus. Ja nevēlaties strādāt, sakārtojiet lietas darba vietā un tā tālāk.

Veiksmes amuleti šai nedēļai

Zelta rotaslietas . Zelts sniegs jums nepieciešamo možuma, pārliecības lādiņu, kā arī vairos dzīves mīlestību. Ja vēlies sasniegt labus rezultātus biznesā un mīlestībā, tad pievīlis, no zelta izgatavoti auskari un rokassprādzes kļūs par universāliem veiksmes piekariņiem.

Sarkanās un baltās krāsas apģērbā. Sarkanais lieliski sader ar zelta rotaslietām, un tam ir arī līdzīga ietekme uz enerģiju. Baltā krāsa vairāk piemērota tiem, kas vēlas vieglumu un nevēlas atdot visu sevi darbam vai mīlestībai.

Visums ir mūsu pusē, tāpēc mēģiniet pamanīt likteņa pazīmes. Numerologi un eksperti novēl veiksmi visos jaunos centienos, pacietību, gribasspēku un motivāciju.

COMMENTS

Leave a Comment