Kā izvēlēties apģērba krāsu visiem dzīves gadījumiem

Katru dienu mēs savā ceļā sastopam jaunus šķēršļus un grūtības. Daudziem no mums ir talismani veiksmei, taču tikai daži cilvēki zina, ka pašreizējo mērķu sasniegšanai var izmantot piemērotu vienas vai citas krāsas apģērbu.

Apģērbs garīgam darbam

Zils apģērbs ir vislabāk piemērots intelektuālajam darbam. Zilā nokrāsa ļauj domāt prātīgi, kā arī ar maksimālu ātrumu pieņemt ļoti svarīgus lēmumus. Zils apģērbs paātrina jaunu ideju veidošanos.

Violetā nokrāsa ir arī ārkārtīgi pozitīva. Tas aktivizē sesto sajūtu, kas var norādīt pareizo ceļu radošajā darbā. Vai arī palīdzēt pieņemt svarīgu lēmumu.

Melnā krāsa ir piemērota tiem, kuri ir spiesti strādāt ne vislabvēlīgākajos apstākļos. Ja jūs bieži kaut kas novērš uzmanību, melnas drēbes palīdzēs jums daudz ilgāk saglabāt uzmanību.

Apģērbs fiziskam darbam

Fiziskam darbam ļoti labi der visi zaļie toņi, kā arī tirkīza. Šāds apģērbs ļoti noderēs cilvēkiem, kuri daudz strādā ar rokām, bieži atrodas kājās, nogurst. Zaļā krāsa dod spēku un palīdz ātrāk atgūties pēc smagas darba dienas.

Apģērbs atpūtai un stresa pārvarēšanai

Zilā nokrāsa ir labākais palīgs tiem, kuri pastāvīgi atrodas stresa situācijā. Šī krāsa kā sūklis absorbē visu slikto. Tas ir piemērots ikvienam, kurš darba dienas laikā daudz komunicē ar nepatīkamiem cilvēkiem, piedzīvo problēmas un raizes.

Ja atpūšaties no smagas darba nedēļas vai atpūšaties pēc smagas dienas, tad šeit jāpievērš uzmanība arī zilajam apģērbam. Ar to tavs prāts daudz ātrāk atbrīvosies no visa nevajadzīgā, no visām nepatīkamajām domām.

Radošuma palielināšana

Visiem radošiem cilvēkiem jāpievērš uzmanība oranžai krāsai. Tieši šis tonis jums būs vislabākais, ja pastāvīgi meklējat jaunas idejas, kā arī nodarbojaties ar mūziku, rakstīšanu, zīmēšanu utt. Nedomājiet, ka oranžā krāsa ir palīgs tikai šādiem cilvēkiem. Tas var būt lielisks palīgs arī tiem, kas nodarbojas ar citām aktivitātēm. Vienkārši ar viņu ir daudz vieglāk meklēt nestandarta veidus, kā attīstīt idejas un risināt problēmas, pat vispazīstamākās.

Lasi arī: Jupiters Vērsī no 2023. gada 16. maija: Andželas Pērlas ieteikumi nākamajam gadam

Komunikācija un iepazīšanās

Ja bieži komunicējat ar cilvēkiem un vairāk vēlaties piesaistīt jaunas paziņas, valkājiet baltu apģērbu. Baltā krāsa veido uzticību tiem, kas sazinās ar jums. Šī ir ļoti laba krāsa romantiska rakstura pirmajai tikšanās reizei, kā arī randiņiem. Ja esat sabiedrisks cilvēks, tad valkājot baltu, jūs padarīsit vēl harizmātiskāku. Ja jums ļoti nepatīk komunicēt, neignorējiet baltās lietas, jo tās palīdzēs ātri sasniegt sapratni ar kolēģiem un klientiem darbā.

Depresija

Ja jūsu galvā ir daudz negatīvu domu, valkājot dzeltenas drēbes, jūs tās izraidīsit no turienes. Mēģiniet valkāt to tajos brīžos, kad skumjas piepilda sirdi un prātu. Nav nepieciešams valkāt daudz dzeltenas. Pietiek ar dažiem spilgtiem akcentiem, lai garastāvoklis uzkāptu.

Ja vēlaties būt uzmanības centrā

Sarkanās drēbes jums palīdzēs. Sarkanās krāsas galvenā funkcija ir paaugstināt motivāciju un iegūt pašapziņu. Cilvēki, kuru acīs ir aizraušanās, dzīves mērķi un pārliecība, a priori ir pievilcīgi. Sarkans apģērbs palīdz būt pamanāmākam un garīgi stiprākam svarīgās sanāksmēs un intervijās. Šīs ir uzvarētāju drēbes, taču sarkanajam tonim ir mīnuss – tas var izprovocēt cilvēkus uz agresiju. Tāpēc jūsu tēlā tam nevajadzētu būt daudz.

Mīlestība un romantika

Rozā krāsa ir saistīta ar romantiku. Tieši šajā ēnā jums vajadzētu valkāt drēbes randiņiem. Vīriešiem, kuri arī vēlas kaut kā gūt panākumus mīlestības jomā, jūs varat aizstāt rozā ar baltu. Tas noderēs tiem, kas rozā jūtas neērti. Vīrieši nevar izmantot šīs ēnas spēku lielos daudzumos. Pietiks ar vienu mazu pieskārienu.

Visneitrālākā krāsa ir pelēka. To var izmantot kā pamatu jebkura attēla veidošanai. Jebkurā situācijā viņš tev neliks šķēršļus, taču arī tev nevajadzētu gaidīt palīdzību no viņa.

Atcerieties, ka cilvēka enerģiju, produktivitāti un garastāvokli ļoti ietekmē arī drēbju apdruka un raksts. Speciālisti ļoti iesaka to paturēt prātā, veidojot attēlu, jo ne vienmēr mums ir pareizā krāsa, lai veidotu enerģētiski pareizu stilu.

Leave a Comment