Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: daudziem trūks enerģijas, lai gūtu panākumus!

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam

Mēģiniet Četru valdīšanas laikā vairāk uzmanības pievērst sev, savām patiesajām jūtām un vēlmēm , kā arī  lai jūs nevadītu sabiedriskā doma . Skaitlis 4 palīdzēs kontrolēt savas emocijas.

Trauksme, aizkaitinājums un nemiers, kas mūs pārņem, var ārkārtīgi negatīvi ietekmēt viņu garīgo veselību. Tas var izpausties kā paaugstināts uzbudinājums, emocionāls izsīkums, garīgi traucējumi, krasas garastāvokļa izmaiņas. Pārtrauciet dzīties pēc jaunas pieredzes un jaunas adrenalīna devas. Četriniekiem tas nepatīk.

Centieties adekvāti novērtēt dzīvē notiekošos notikumus un koncentrēties uz tiem, kas jums patiešām ir svarīgi . Viņu nebūs ļoti daudz, tāpēc netērējiet savu enerģiju.

Cilvēkiem, kuriem nav disciplīnas un organizācijas jēdziena, ieteicams šajā ziņā uzlaboties . Šie četri viņiem palīdzēs šajā jautājumā. Šim skaitlim nepatīk haoss un nekārtība – domās, darbos, mājā.

Lasi arī: Svarīgs paziņojums no Apple. Rīkojieties pirms ir par vēlu!

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada jūlijā: jums ne tikai paveiksies, bet arī nauda kritīs no debesīm!

Ikvienam, kuru piepilda neprātīga mīlestība uz ceļojumiem un spontāna ainavu maiņa, dzīvesvietas un kustības maiņa, pārmaiņas un piedzīvojumi, jābūt uzmanīgiem. Četri palīdzēs stabilizēt situāciju un apiet problēmas, taču tikai tad, ja neriskēsit. Spontanitāte tagad neradīs neko citu kā tikai problēmas.

Lai harmonizētu savu dzīvi, numerologi mums visiem no 3. līdz 9. ik pa laikam iesaka nodarboties ar pašrefleksiju . Tāpat nerīkojies spēcīgu emocionālu impulsu ietekmē. Mēģiniet prātīgāk novērtēt situāciju un cilvēkus, mēģiniet racionāli plānot savu dzīvi.

Iemācieties pievērst lielāku uzmanību tiem cilvēkiem, kuri izrāda siltumu un sniedz jums pozitīvu. Novērtējiet tos, kuri jūs mīl un novērtē, neskatoties uz jūsu nepastāvību un dīvainībām.

Veiksmes talismani nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam

Platīna rotaslietas . Platīns ir metāls ar līdzsvarotāko enerģiju. Skaitļa 4 valdīšanas laikā tas vislabvēlīgāk ietekmē mūsu biolauku. Tas labi sader arī ar tādiem minerāliem kā mēnessakmens, malahīts, jašma .

No drēbēm labāk ir dot priekšroku neitrāliem toņiem, piemēram, pelēks, bēšs . Viņi pasargās jūs no problēmām un neļaus jūsu psihei atslābt apkārtējo negatīvā noskaņojuma ietekmē.

Četri liek mums domāt par nākotni un analizēt savu dzīvi. Šī iemesla dēļ numerologi iesaka izveidot vēlmju sarakstu. Jūsu nākotnes vīzija var dot jums veiksmi un iedvesmu šajā periodā.

Leave a Comment