Pārstāj sūdzēties par šīm lietām savam draugam – pilnīgi nopietni!

Viņa apsēstība ar sporta kanāliem. Tā vietā, lai sūdzētos par to, cik ļoti tavam vīrietim patīk ieurbties sporta kanālā, labāk samierinies ar to, ka tas tā vienmēr būs. Tā ir vīriešu lieta, ko sievietēm bieži vien ir ļoti grūti saprast. Tāpat kā viņi nesapratīs tavu aizraušanos ar ziepju operām.

Tavs izskats. Jebkurš vīrietis vismaz vienu reizi no savas sievietes ir dzirdējis, kā viņa sūdzas par to, cik slikti izskatās – cik viņa ir resna un cik nepievilcīgi ir viņas mati. Atceries, ka tu viņam esi dieviete – viņš droši vien nemaz nepamana tos dažus kilogramus, kuri tev nākuši klāt vai arī ataugušās matu saknes. Neesi tik ļauna pret sevi – vai pret viņa ausīm.

Viņa romantikas trūkums. Tavs vīrietis mīl tevi – patiešām. Viņš tikai dažreiz īsti nezina, kā to izrādīt. Viņam ir vajadzīgs kāds, kurš atgādina, kā uzturēt dzirksteli attiecībās. Sāc ar to, ka atstāj viņam mazas mīļas zīmītes, un, iespējams, viņš sekos tavam piemēram.

Viņa darbalaiks. Protams, ka viņš pats labāk vēlētos būt mājās uz sava dīvāna ar aliņu rokās, tomēr daži darbi ir tādi, kuru dēļ tas nav iespējams. Tikmēr, kamēr viņš katru vakaru neierodas mājās vienpadsmitos vakarā, tev nav iemesla par to sūdzēties.

Tavi pirmsmēnešreižu simptomi. Vīrieši lielākoties ir līdzjūtīgi, tomēr pārāk bieža sūdzēšanās par to, kas tev jāpiedzīvo, var likt viņam juties bezspēcīgam un vainīgam. Labāk vien pasūdzies savām draudzenēm.

Viņa braukšanas ieradumi. Vienkārši domās pasažiera sēdeklī nospied iedomātu bremzes pedāli. Viņš nemainīs savu braukšanas stilu tikai tādēļ, ka tu esi mašīnā. Ja vien viņš nepārtraukti netiek apstādināts un nesaņem sodus, palaid to vaļā.

Mūzika, ko viņš klausās. Ne visiem pāriem ir vienāda mūzikas gaume. Izveidojiet savu “drošo” dziesmu sarakstu un atskaņojiet to tad, kad esat kopā mašīnā.

Mājas uzturēšana kārtībā. Nu un, ka uz traukiem ir ēdiena paliekas? Vismaz viņš centās tev palīdzēt tos nomazgāt. Un ja mājā visi stūri nav izsūkti un uz mēbelēm ir sakrājusies putekļu kārtiņa – tas nav iemesls strīdiem.

Tualetes poda vāks. Ļauj viņam “iekrist” podā nākamreiz, kad viņam būs vēdersāpes – lai dabū savu mācībstundu.

Viņa vecāki. Viņš, vistacamāk, tāpat jūtas par taviem vecākiem. Vai tu vēlies, lai visas jūsu sarunas nonāk pie sarunāt par drauga māti vai tēvu? Noteikti, ka ne!

 

Avots: www.yourtango.com

Leave a Comment