Padomi, ko došu savām nākotnes meitām

Nebaidies parādīt savas jūtas. Tas ir retums – lielākā daļa cilvēku slēpjas zem neīstas “pilnības”. Esi īsta, jo tas ir tas patiesais skaistums.

Ja tev nepatīk kaut kas, kas citiem patīk, nejūties atstumta. Populārās kultūras sastāvdaļas nedefinē to, kāds cilvēks tu esi – šo atceries vienmēr.

Mācies cītīgi un tik ilgi, cik vēlies. Kaut vai 3 maģistra grādi, ja tev tas patīk!

Neļauj nevienam citam noteikt, ko tu mīli. Ja tu neej pa “normālo” dzīves taku, ko ir noteikusi sabiedrība, nebaidies turpināt savu ceļu.

Nebaidies būt impulsīva. Cilvēki kļūdās, ikviens ir izdarījis ko tādu, kas ir licis vilties, tomēr šīs dzīves pieredzes nav maināmas pret neko. Tas nenozīmē, ka tev ir jābūt pārdrošai, vienkārši seko savai sirdij. Tā ir gudrāka, nekā tu domā.

Lasi vēl: Kā apklusināt savu “iekšējo kritiķi”? Padomi, kas noderēs ikvienam!

Ja esi bēdīga – atļaujies tāda būt, izēd visu saldējuma kasti un klausies skumīgas dziesmas. Ja esi laimīga, dodies nevajadzīgi iztērēt naudu, sabučo visus savus draugus, sagādā viņiem kādu nieciņu. Ir labi izjust tieši to, ko tu jūti. Tas nav nepareizi vai egoistiski.

Nekavējies pie savām kļūdām. Tas varētu būt grūti, bet pacenties ievilkt dziļu elpu un “nokratīt” no sevis visu negatīvo, neskatoties uz to, cik apkaunojoša ir bijusi situācija. Tu tiksi tam pāri tāpat kā visi citi.

Neļauj naudai kļūt par savu pasauli. Tā iznīcinās tevi un tavas attiecības.

Neesi neapdomīga pret citu jūtām. Katrs cīnās ar savu dzīvi citādākā veidā – vienkārši esi jauka. Tas ir tieši tik vienkārši. Arī pastāvi par sevi, ja kāds pret tevi izturas slikti.

Iemācies izdzīvot mirkli. Tavs iPhone vēl aizvien būs pie tevis pēc filmas, koncerta, teātra, vakara, kas pavadīts kopā ar ģimeni vai draugiem, tomēr mirklis pagaisīs. Neļauj tam notikt!

Avots: houghtcatalog.com

Leave a Comment