Pagatavo mājās šo gardo saldējumu ar vienu slepenu sastāvdaļu

Vislabāk šajā receptē der parasts pilnpiena jogurts. Tas ir krēmīgāks un maigāks nekā beztauku jogurts, un, ja tam nav pievienots cukurs, mums ir lielāka kontrole par rezultātu. Variet izmantot gan grieķu, gan parasto pilnpiena jogurtu.

Nepieciešamie produkti:

2/3 glāzes (170 g) apelsīnu sulas koncentrāta, atkausēta
1/2 glāzes (100 g) cukura
1 1/2 glāzes (340 g) pilnpiena jogurta
1/2 glāzes piena

1.pagatavošanas solis:

Lielajā bļodā, kurā var iepildīt 3 glāzes šķidruma, sakuliet apelsīna koncentrātu un cukuru. Sakuliet kopā jogurtu un pienu līdz viendabīgai masai. Maisījums būs biezs kā pudelēs pildīts smūtijs vai bieza ar mīkstumu pildīta sula.

2.pagatavošanas solis:

Ja jums nav izliešanas trauka, ielejiet ledus maisījumu lielā stikla mērglāzē. Ielejiet jogurta maisījumu līdz saldējuma veidnes aizpildījuma līnijai vai līdz 1/4 cm no alternatīva trauka (piemēram, maza papīra glāzītes) augšdaļas. Pievienojiet nūjiņas saldējumam un pārvietojiet to uz saldētavu.

Ja izmantojat alternatīvu trauku, pārklājiet to ar plastmasas plēvi, vidū izgrieziet spraugu un caur spraugu ievietojiet nūjiņu. Tas noturēs kociņu vietā.

Lasi vēl: Psiholoģija un spēles: Kā atpūta ietekmē mūsu smadzeņu darbību?

3.pagatavošanas solis:

Pārceliet saldējumu uz saldētavu. Pēc sasaldēšanas izpildiet ražotāja norādījumus par saldējuma izņemšanu no veidnes. Es atklāju, ka, ieliekot saldējumu uz vienu minūti tasītē, kas piepildīta ar siltu ūdeni, to izņemšana ir ļoti vienkārša.

4.pagatavošanas solis:

Pāri palikušos saldējumus uzglabājiet hermētiski noslēgtā saldētavas maisiņā līdz 2 mēnešiem.

 

Leave a Comment