Pārsteidzošas Sarovas Paraskevas prognozes, drīz viss mainīsies

Kad viņa tikās ar imperatoru, viņa viņam teica, ka Krievijai būs grūti laiki pēc viņa slepkavības. Par katru nogalināto ģimenes locekli un kalpu krievu zemi gaida smagi pārbaudījumi. Un tas turpināsies 110 gadus pēc revolūcijas. Par katru nogalināto kalpu 10 gadi un katram no septiņiem imperatora ģimenes locekļiem. Tādējādi lāsts no Krievijas tiks atcelts tikai līdz 2028. gadam. Un tas ir ar nosacījumu, ka Krievijas iedzīvotāji neizdara jaunus grēkus.

Lasi arī: 2 bīstamākās dienas 2023. gada novembrī: esiet ļoti uzmanīgi šajās dienās!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada novembrī: izmantojiet, lai gūtu panākumus vēlamajā jomā!

Paraskeva Sarovskaja redzēja, ka pēc 110 gadiem Krievija atgriezīsies pie karaliskās varas. Un būs jauns cars no tās pašas dinastijas kā Nikolajs II. Paraskeva nekad nav kļūdījusies savās vīzijās, bet kas ir šis jaunais karalis? Galu galā Romanovu ģimene tika iznīcināta 1917.–1918. gada revolūcijas laikā. Bet tas tā nav. Galu galā Lielbritānijas un Īrijas Apvienotās Karalistes karalis Džordžs V bija Nikolaja II brālēns.

Prognozes un iespējas

Iespējams, tāpēc Lielbritānijai tagad ir tik liela interese par Krieviju. Galu galā valsts ir dekadentā stāvoklī, iegrimusi karos un iznīcībā. Vienīgais veids, kā saglabāt šīs zemes, ir izveidot monarhiju un padarīt Krieviju par daļu no Lielbritānijas karalistes. Varbūt tieši par to savās prognozēs mēģināja brīdināt Paraskeva Sarovskaja. Un šie notikumi sāks aktīvi attīstīties 2024. gadā. Zaļā koka pūķa gadā, kas simbolizē muižniecības uzvaru pār neprātu.

Mēs varam tikai cieši sekot līdzi notikumiem, kas sāks attīstīties nākamgad. Un palieciet saprātīgi un mierīgi. Mūsu redaktori saviem lasītājiem novēl veiksmi un labklājību. Un katrs veido savu nākotni pēc saviem sapņiem un vēlmēm. Padalies komentāros, par ko sapņo 2024. gadā un ko novēlēsi.

Leave a Comment