Parūpējieties par sevi: šajās 8 dienas 2024. gada februārī nekas labs nav gaidāms!

14. februāris — Marsa konjunkcija Plutons

Mēneša otrā konjunkcija atkal būs saistīta ar Plutonu, bet tagad saistībā ar Marsu. Diena būs pilna ar kariem un strīdiem. Visticamāk, cilvēki biežāk vēlēsies viens otram demonstrēt savu pārākumu. Šī būs lielīšanās, lielīšanās un neprātīga dominēšanas diena, vēlme pakļaut visus apkārtējos.

16. februāris — Venēra pāriet Ūdensvīra zīmē

Venēra Ūdensvīrā nejūtas slikti, bet noteikti ir daudz sliktāk nekā Mežāzī. Tas nozīmē, ka 16. februārī jūs un es izjutīsim spēcīgu spēka zudumu. Var būt veselības problēmas, īpaši garīgas. Esiet piesardzīgs un nezaudējiet drosmi veltīgi, atbalstiet savus mīļos.

17. februāris — Venēras konjunkcija Plutons

Trešā saikne un atkal Plutons. Tagad viņš nevarēs dalīt savu vietu debesīs ar Venēru, kas nozīmē krasu veselības pasliktināšanos. Mēģiniet šajā dienā pēc iespējas vairāk atrasties vientulībā, īpaši, ja jūs ietekmējas citu cilvēku noskaņojumi, slikti tiekat galā ar enerģijas vampīriem un nekādi nevarat tiem pretoties.

Lasi arī: Laimīgākais zvaigžņu zīmes pārstāvis – kas viņš ir?

Lasi arī: Dmitrijs Volhovs: kā pareizi pakārt pakavu, lai gūtu panākumus

22. februāris — Veneras konjunkcija ar Marsu

Ceturtā konjunkcija notiks starp Veneru un Marsu. Šis būs periods, kad nevajadzētu rēķināties ar diplomātiju un kompromisu meklējumiem komunikācijā. Īpaši uz ceļiem būs daudz strīdu, savtīguma, spītīgu cilvēku, aizkaitināmības, rupjību un rupjību.

23. februāris — Merkurs pāriet uz Zivju zīmi

Merkurs Zivīs ir ļoti vājš. Šī ir vissliktākā zvaigžņu zīme konkrētai planētai. 23. februārī daudziem sāksies finansiālas problēmas, tāpēc, sākoties laika posmam no 23. februāra līdz 10. martam, labāk izvairīties no liekiem pirkumiem. Īpaši tas attiecas uz pašu pārejas dienu – 23. datumu. Šajā dienā var izgāzties daudzi finanšu darījumi.

28. februāris – Saules, Merkura un Saturna trīskāršā konjunkcija

Mēneša visnegatīvākā diena. Saule, Merkurs un Saturns sastāsies rindā un cīnīsies par iespēju ietekmēt tevi un mani. Tas radīs haosu absolūti visās dzīves jomās. Nebūs nevienas teritorijas, kuru neskartu šie trīs pretējie objekti. Esiet uzmanīgi šajā dienā un neriskējiet.

Runājot par labvēlīgām dienām, februārī tās būs tikai divas. Zvaigžņu eksperti iesaka nekrist panikā, jo ne visi no šiem astoņiem notikumiem būs patiesi nepatīkami. Kopumā tiem nevajadzētu mūs pārāk daudz ietekmēt ilgtermiņā, lai gan vienas dienas laikā to ietekme var būt ārkārtīgi negatīva un spēcīga. Esiet piesardzīgs.

Leave a Comment