Pastāsti man, ko tu dzer un alkohols pastāstīs par tavu raksturu

1. Tekila – pretrunīga personība

Sievietes, kuras izvēlas tekilu ir daudzpusīgas, vēlas atrasties uzmanības centrā, ballītē cīnīsies par klātesošo vīriešu uzmanību. Viņa ap sevi sapulcē līdzīgi domājošos, dejo uz bāra letes, vienlaicīgi flirtējot ar bārmeni. No tekilas cienītājām var sagaidīt visu ko.

Turpretī, personīgajā dzīvē “kompānijas dvēsele” ir ieturēti pieticīga sieviete, kura sarkst satiekot vīriešus.

2. Vīns – liktenīgā sieviete

Sieviete ar sarkanā vai baltā vīna glāzi rokā pauž neierobežotu savaldīšanos, asu prātu un izsmalcinātību. Kā liktenīgajām sievietēm pienākas, viņas ir augstprātīgas. Lai piesaistītu tādas sievietes uzmanību, vīriešiem ne mazums jāpiepūlas.

Dievu nektāra cienītāja ir pārliecināta par savu pievilcību un ne mirkli nešaubās par to, ka visi garām ejošie vīrieši aplūko viņas augumu.

Vīrietim, kurš nolēmis iekarot šādas sievietes sirdi, jābūt gatavam ilgām sarunām, kuru laikā viņam nāksies paspīdēt ar savu intelektu.

3. Alus – puika meitenes brunčos

Sieviete, kura izvēlas alu, gan sporta bārā, gan restorānā ir īsta kompānijas dvēsele. Ar viņu var runāt par visu: par sportu, rokmūziku un politiku. Viņa ar prieku skatās futbolu vīriešu kompānijā, jūt līdzi mīļākajai komandai un māk skaļi svilpt.

Viņa dod priekšroku t-kreklam un džinsiem nevis vakarkleitām un labprātāk kā draugus izvēlas vīriešus, kuri bez jeb kādas sarkšanas stāsta viņai visu, kas uz sirds.

Par spīti visām labajām īpašībām, šādas sievietes reti kad vīrieši izvēlas romantisku attiecību veidošanai.

4. Viskijs – valdonīga līdere

Sieviete, kura priekšroku dod viskijam ir dzimusi līdere. Viņa ir valdonīga, neatkarīga un pašpārliecināta. Darbā viņas viedoklim nav līdzvērtīga, šīs sievietes izcilās idejas mulsina pat pieredzējušus priekšniekus.

Šāda sieviete seksuālās attiecībās uzņemas vadošo lomu. Turklāt, viņa ir ļoti labs sarunu biedrs, uzsākt ar viņu sarunu nepavisam nav grūti.

Vīrietim, kas vēlas savaldzināt grādīgākas dziras mīļotājas, nepieciešams apbruņoties ar asprātīgiem jokiem, kas nepieejamajai daiļavai liks smieties.

5. Šampānietis – jaukā optimiste

Šampānietis domāts sievietēm, kuru dvēselē vienmēr ir vieta svētkiem. Šo dzērienu iemīļojušas sievietes, kuras tiecās pēc uzvaras un māk zaudēt ar cieņu.

Šī dīva ir pārliecināta par savām spējām, kā arī vienmēr apmierināta ar sevi. Viņasprāt, glāze vienmēr ir pa pusei pilna, viņa nekad neslīgs depresijā par pāris liekajiem kilogramiem, vai sliktu darbu.

Viņa vienmēr izskatās tā, it kā būtu izkāpusi no žurnāla “Kā gūt panākumus” vāka. No viņas sejas nekad neizzūd siltais smaids, kurš liek apkārt esošajiem vīriešiem uzvesties kā negudriem.

6. Martini – noslēpumainā dāma

Sievietes, kuras izvēlas martini ir mierīgas, līdzsvarotas un dod priekšroku kvalitātei un augstākās klases greznībai. Viņa līdzinās Džeimsa Bonda mīļākajām.

Šī dāma dzīvo aiz ieturēta elegances plīvura, aiz kura slēpjas uzmanību mīloša daba. Viņas lēmumi vienmēr ir pārdomāti, bet rīcība mēdz būt visai nožēlojama.

7. “Ilgi malkojamie” kokteiļi – nelabojama koķetētāja

Sievietei, kura priekšroku dod “Pina colada” vai “Daiquiri”, patīk un padodas flirtēšana. Viņai ir vitāli svarīga visu vīriešu uzmanība, bez izņēmumiem.

Viņa stingri seko tam, lai pastāvīgo pielūdzēju skaits pieaugtu ģeometriskā progresijā. Par nožēlu, viņa it nemaz nerūpējas par romantisko attiecību kvalitāti.

8. Saldie kokteiļi – glamūrīgā lellīte

Glamūrīgā dīva, kurai augstā cieņā ir tikai un vienīgi saldie kokteiļi, nespēj paciest alkohola smaku. Viņa pienāk pie bāra letes tikai tādēļ, lai demonstrētu jaunās Louboutin augstpapēžu kurpes vai savu dekoltē.

Viņa brīvi jūtas vīriešu kolektīvā, tomēr ar runāšanu par kodolfiziku vai pēdējo hokeja spēji viņu ieinteresēt neizdosies.

9. Degvīns – spilgta īpatne

Šīs dāmas necieš no kompleksiem. Viņām patīk spilgtas krāsas, nav bail no smieklīgiem tērpiem un viņām visai viegli padodas nodibināt draudzīgas attiecības ar cilvēkiem.

Vīrietim, kurš vēlas satikties ar šādu skaistuli, jāizmanto viegla flirtēšanas māksla, kā arī jādemonstrē laba humora izjūta. Pretējā kārtā, viņa domās, ka esi garlaicīgs tips, kas nav viņas dārgā laika vērts.

10. Konjaks – piezemēta reāliste

Viņa ir seriāla “Sekss un lielpilsēta” zvaigžņu pilnīgs pretstats. Saldā kokteiļa “Cosmopolitan” vietā viņa pasūta konjaku, jo protestē pret salkano romantiku.

Viņa vēlas iegūt galvu reibinošu izaugsmi karjeras jomā, nenēsā rozā brilles, netic mīlestībai un pārliecinoši tic, ka sapņu vīrietis viņu atradīs pats.

11. B-52 – piedzīvojumu meklētāja

Oriģinālu kokteiļu mīļotājas pašas par sevi ir neikdienišķas personības, kurām ir neizsmeļama vēlme pēc piedzīvojumiem – viņas dzīvo vienai dienai. Ilgtermiņa mērķis ir baudīt asas sajūtas, piedzīvot neticamas emocijas, iegūt iespaidus, ar kuriem pietiktu visai dzīvei.

12. bezalkoholiskie dzērieni – pati nopietnība

Sievietes, kas neizvēlas alkoholiskus dzērienus tiecās pēc ideālisma sasniegšanas. Viņas ir atbildīgas, disciplinētas, un organizatoriskas. Tā, kura drūzmainā ballītē dzer sulu, nekad nekavē, neaizmirst pirms gulētiešanas noņemt kosmētiku un jau iepriekšējā vakarā sagatavo apģērbu rītdienai. Viņa tiecās pēc nopietnām attiecībām un neiesaistās tukšā flirtēšanā.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment