Patiesas mīlas stāsts! “Bārbija” iemīlas un apprec vienkāršu vīru!

Šis ir stāsts, kurā skaista sieviete iemīlas vienkāršā vīrietī no pilnīgi citas kultūras un zemes.

Viņu mīlas stāsts aizsākās šī gada janvārī, kad Indonēzijas iedzīvotājs, Bayu Kumabara, vēl joprojām mācījās Andalas Universitātē. Savukārt, Dženifera Broklhurta, jauna sieviete no Lielbritānijas, devās ceļojumā uz Indonēziju. Tā esot bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena.

barb2

Vīrietis ar mazliet jocīgo seju un sieviete, kura tiek raksturota, kā skaistule, ātri vien iemīlējās un pēc pāris mēnešiem vēlējās iestūrēt laulības ostā. Šo cilvēku savienība piesaistīja uzmanību arī, tādēļ ka topošā sieva radīja ziedojumu portālu, lai varētu lielo kāzu dienu godam nosvinēt.

barb3

Viņa vēlējās savākt 2,500 britu mārciņas, bet cilvēki saziedoja vien 1,000 mārciņas. Ar ziedojumu palīdzību Dženifera cerēja, ka varēs nopirkt lidojuma biļetes saviem vecākiem. Par spīti tam, ka neizdevās savākt vēlamo summu, pāris līksmi svinēja savu lielo dienu.

barb5

Avots: trendingstylist.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ewa</cite>

    Kura tur ir Bārbija?
    Normāls pāris, neredzu neko tādu par ko vajadzētu sajūsmināties. Virsraksts maldina, liekot domāt, ka ieraudzīsim miljardiera meitu, kura samīlējusies puķu pārdevējā. A te – parasta sieviete un parasts vīrietis.

  • <cite class="fn">Tina</cite>

    Tas nav pat gadijums. Nekas sevisks. Daudziem cilvekiem tiesaam ir interesanti gadijumi .Tad mani ari butu japullicee-vienkarsu ,nabadzigu,slimigu,ne seviski skaistu meiteni(ap 50) tikai tagad atrada mans sapnu princis-bagats,skaists un loti taktisks anglis.)). Esmu laimiga-nav pat jastradaa. Brinos vel tagad-kaa dazreiz cilvekam var dzivee paveikties. Tik gribejaas vinu satikt jaunibaa. Butu laba dzive visu muzu. Latvietis mani iedzina tikai stresaa.

  • […] Lasi arī: Patiesas mīlas stāsts! “Bārbija” iemīlas un apprec vienkāršu vīru! […]

Leave a Comment