Patvaļīga gaismas ieslēgšanās un izslēgšanās: garīga nozīme

Aizdomīgajai darbībai, kad gaisma pati ieslēdzas un izslēdzas, dažkārt var būt garīgs izskaidrojums.

Gari sazinās ar mums vairākos veidos, un fiziskajā pasaulē viņu iecienītākais saziņas veids ir ar elektroierīču palīdzību.

Esmu dzīvojis daudzās mājās un bieži saskāries ar šo problēmu. Un ne tikai es, bet arī citi manas ģimenes locekļi pamanīju līdzīgu ainu. Pirms kāda laika man zvanīja ģimene, lai pārbaudītu viņu māju, un es arī novēroju līdzīgu elektrisko uzvedību. Mani garīgie vadītāji man ir parādījuši, ka garīgais un elektriskais ir cieši saistīti, jo abas ir vibrācijas enerģijas.

Tādā veidā jūsu mirušie ģimenes locekļi vai kāds gars, kuram ar jums ir kādi nepabeigti darījumi, var ar jums sazināties.

Tas nav kaut kas tāds, ko jūs varat vienkārši noraidīt. Ja jūsu mājās ir dēmonisks gars, tas pēc iespējas ātrāk ir jāattīra, pretējā gadījumā tas mainīs jūsu mierīgo dzīves ritmu.

Lasi arī: 5 iemesli, kāpēc pamostaties pulksten 4:44: Visums jums grib kaut ko svarīgu pateikt!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem nāksies saskarties ar problēmām, kādā no dzīves sfērām!

Tomēr, ja kāds no jūsu brāļiem un māsām vai kāds, kas jums bija tuvu, mēģina sazināties ar jums no garu pasaules, jums vajadzētu saprast viņa vai viņas pavedienus. Es bieži ievēroju, ka mani garīgie vadītāji centās uzsvērt kādu konkrētu vēstījumu.

Piemēram, kad es iegāju savā guļamistabā, spuldzīte uzreiz iedegās. Nomainīju spuldzīti un pat izsaucu elektriķus, lai pārbauda, ​​bet pat pēc dažu spuldzīšu nomaiņas šis atkārtojās.

Atbildi saņēmu tikai tad, kad analizēju problēmas garīgo pusi. Mēs ar draugu bieži spēlējām futbolu manā istabā, un bieži gadījās, ka pieskārāmies spuldzītei.

Ar šo spokaino metodi viņš mēģināja ar mani sazināties un palūgt pēdējo reizi uzspēlēt futbolu. Tāpēc es izņēmu savu futbola bumbu no pieliekamā un sāku to spārdīt savā istabā. Pēc šīs dienas man nebija nekādas elektriskās anomālijas telpā.

Gaismas, kas ieslēdzas un izslēdzas pašas par sevi, ir izplatīts garu saziņas līdzeklis!

Leave a Comment