Pēc šīm trim frāzēm ir vērts “samazināt” saziņu ar vīrieti: viņš nav iemīlējies

Sievietes bieži piever acis uz trauksmes zvaniem …

Mīlestības stāvoklī sieviete bieži piever acis uz mīļotā neizskatīgo uzvedību un palaiž garām ausīm frāzes, kurām būtu jāpievērš uzmanība. Šeit ir trīs teikumi, kuriem vajadzētu likt sievietei aizdomāties.

“Es neprotu rūpēties, man ir kredīti”

Pirmkārt, ja vīrietis ir patiesi iemīlējies, viņš atradīs naudu, pat ja konkrētajā brīdī viņš ir salūzis. Galu galā viņš aizņemsies no draugiem, prasīs avansu, iedos mantas lombardā. Mīlošs vīrietis mīl dāvināt dāvanas un priecājas par to.

Otrkārt, iemīlējies vīrietis nekad neļaus runāt par finansiālām problēmām. Gluži pretēji, viņš atradīs simts un vienu veidu, kā iegūt naudu, lai mīļotās acīs izskatītos pārticīgs un bagāts. Tas ir principa un goda jautājums.

Lasi arī: Patvaļīga gaismas ieslēgšanās un izslēgšanās: garīga nozīme

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem nāksies saskarties ar problēmām, kādā no dzīves sfērām!

Pavisam cita situācija ir tad, ja viņš vienkārši vēlas skaisti dzīvot uz tava rēķina. Tad jūs dzirdēsiet daudz komplimentu, uzzināsiet viņa plānus jūsu garajai kopdzīvei, kurā jums tiks pasniegta spožāko zvaigžņu izkliede.

Bet tas būs vēlāk, kad viņš atrisinās finansiālās problēmas. Piemēram, mainīs garlaicīgu darbu. Vai arī attīstīt savu biznesu, kurā jāiegulda nedaudz naudas. Labi, ja viņa paša, ne tavējo.

Ir vērts apstāties un padomāt, ja jau daudzkārt esi samaksājusi par kopīgām vakariņām restorānā, vai aizved pastaigāties uz parku, un atnāk uz randiņu bez ziediem. Vīrietis, kurš neiegulda līdzekļus sievietē, visticamāk, neplāno ar viņu ģimenes dzīvi vai pat ilgstošas ​​mīlas attiecības.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment