Pavasara restarts saskaņā ar jūs dzimšanas datumu: kā atjaunot spēkus un uzmundrināt sevi

Lauva

Lauvai galvenais ir laikus saprast, ka viņu  dzīve drīz mainīsies, lai būtu gatava jebkuriem likteņa pagriezieniem. Stagnācija, slikts garastāvoklis, apātija var liecināt par nenovēršamām pārmaiņām pavasarī. Dzīvē vienmēr ir kāpumi un kritumi. Ļvovai pavasaris ir uzplaukums. Pavasarī garastāvoklis uzlabojas, jo Saule ir enerģijas uzplūdā. Spēki nāk paši – atliek tikai gaidīt siltumu un jaunas iespējas. Zavigžņu eksperti atzīmē, ka Lauvai pavasarī īpašu lomu spēlē tikai pacietība. Šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti grūti cerēt, bet neko nevar izdarīt.

Jaunava

Jaunavām pavasarī īpaši neizdodas padarīt savu dzīvi priecīgāku , jo tie ir nevis noskaņojuma, bet objektivitātes cilvēki. Vienīgais, kas viņu dzīvē kļūst labāks pavasara atkušņa un perestroikas laikā, ir viņu attieksme. Saule un karstums dara savu, pareizāk sakot, dod. Jaunavām patīk, kad viss kļūst labāk, lai gan viņas ne vienmēr pieņem izmaiņas. Šie cilvēki ne vienmēr pozitīvi vērtē dinamiku un pārmaiņas, jo viņiem ir jāpielāgojas. Pavasarī Jaunavām nākas iziet ārpus komforta zonas, tāpēc šo periodu ne vienmēr var nosaukt par labvēlīgu.

Svari

Enerģijas pieaugums pavasarī Svariem nāk par labu. Šis laiks šiem cilvēkiem ir patiesi maģisks visās nozīmēs. Pavasari var saukt par Svaru laiku, lai gan tas izklausās ļoti skaļi. Šie cilvēki pavasarī zied kā ziedi. Viņi inficē citus cilvēkus ar pozitīvismu un motivē viņus. Svariem nav nepieciešams atjaunot spēkus, jo pat ekstrēmākajos apstākļos to enerģijas pietiks visam pavasarim. Problēmas var sākties tikai šī perioda beigās, tuvāk maija vidum, kad sāk pierast pie karstuma un ainavu maiņas. Līdz ar adaptācijas parādīšanos kopējais tonis pazemināsies līdz mērenam līmenim.

Skorpions

Skorpioni pavasarī ir ļoti priecīgi, taču enerģijas krājumi var ātri izsīkt. Lai tas nenotiktu, zvaigžņu eksperti iesaka pareizi atvēlēt laiku un spēkus, kā arī laicīgi atpūsties. Skorpioni pavasarī ir ļoti priecīgi un iedvesmoti. Vienīgā lielā problēma ir tā, ka šie cilvēki šādos periodos izvirza sev lielus uzdevumus, bet nepareizi rēķina laiku un pūles. Vese***as problēmas Skorpioniem pavasarī ir norma. Ja nerūpēsies par savu labsajūtu, tad vari palikt bez veiksmes. Vairāk atpūtieties un nestrādājiet nolietojuma dēļ līdz pašām maija beigām.

Strēlnieks

Strēlniekam pavasarī var rasties problēmas mīlas sfērā. Ja šīs zīmes pārstāvji ir attiecībās, tad viņus var sagaidīt krīze pašu Strēlnieku noskaņojuma un prioritāšu krasas maiņas dēļ. Ja šie cilvēki ir mīlestības meklējumos, tad viss notiek pēc iespējas produktīvāk. Arī Strēlnieka seksuālā enerģija strauji pieaug. Lai atgūtos pēc ziemas, Strēlniekiem ir nedaudz jāsamazina ambīcijas un jāpiebremzē. Lēmumus pavasarī vislabāk pieņemt līdzsvaroti un piesardzīgi, turklāt visās dzīves jomās.

Mežāzis

Pavasarī Mežāžiem var rasties tieksme pēc  sliktiem ieradumiem. Nav zināms, kāda iemesla dēļ tas notiek, taču viņiem ir diezgan grūti pretoties saviem netikumiem un vājībām, kas viņus moka visā enerģijas pacelšanās periodā. Pavasaris apmulsina Mežāžus un neļauj viņiem normāli dzīvot, pastāvēt un attīstīties. Mīlestībā var pienākt haosa periods, bet darbā vai biznesā – lejupslīdes periods. Arī Mežāžiem naudu pavasarī labāk netērēt. No otras puses, šī atslāņošanās var ļaut jums uzkrāt spēkus jaunām uzvarām. Šādā periodā būs ļoti grūti uzmundrināt. Atliek tikai cerēt uz brīnumu.

Lasi arī: 6 bīstamākās dienas 2023. gada martā

Ūdensvīrs

Ūdensvīra pavasarī nekas nevar dramatiski mainīties. Principā šī ir vienīgā zīme, kas nemaz nebaidās no pavasara plāniem. Vienīgais, kas viņus var iepriecināt, ir palielināts spēka pieplūdums. Pavasaris Ūdensvīram sniedz milzīgu enerģijas krājumu, kas ir paslēpts tālu no virsmas, tāpēc jums tas ir “jāatklāj”. Jāmeklē sevi jaunās jomās, jāmeklē jauni vaļasprieki un vaļasprieki, jauni ienākumu avoti. Šis ir lielisks periods, lai uzmundrinātu, nostiprinātu agrāk sasniegtos rezultātus un panāktu stabilitāti.

Zivis

Zivju dzīvē pilnīga harmonija iestājas pavasarī . Pieaug radošums, kopumā uzlabojas garastāvoklis, atjaunojas ziemā zaudētie spēki. Zivis pavasarī sāk dzīvot pilnvērtīgi, pat ja viss iet greizi. Nav nejaušība, ka tajās parādās šis milzīgais pozitīvais lādiņš, jo pavasara enerģija ir cieši saistīta ar Zivju auru. Laba Vese***a un garastāvoklis nav vienīgais pluss. Turklāt Zivis arī palielina kopējo veiksmi. Pavasaris nav īstais laiks sēdēt uz vietas. Šis ir laiks darbībai un paša procesa baudīšanai, nevis rezultātam.

Lai kā jūs to vēlētos, jūs nevarat redzēt nākotni. To var vai nu sajust, vai mainīt. Tavs liktenis ir tavās rokās, tāpēc izmanto pavasara enerģiju, kā vien vēlies, taču neaizmirsti, ka tikai tu vari izvēlēties, kad pavasaris ir tavā dvēselē un kad tā nav.

Leave a Comment