Pavedināšanas zvaigžņu prognoze: kā iekarot jebkuru vīrieti pēc Zvaigžņu zīmes

Lauva

Lauvām sievietēm nav grūti pārņemt vīrieti, tomēr, saņemot viņu sirdis, nav jācenšas viņas mainīt no iekšpuses. Vispirms tu atdod visu, un tad saki viņiem, kas jādara. Daudzi no jūsu padomiem ir labi, bet vīrieši nav plastilīns, no kura jūs varat kaut ko noslīpēt. Ar tevi vienkārši nav iespējams izveidot nopietnas attiecības, kad tu sāc pilnībā mainīt vīriešus pret sevi, un tad tu brīnies, ka viss nav tā, kā bija agrāk.

Lauvas vīrieši  ir tie, kuri vēlas būt galvenie un svarīgākie tavā dzīvē. Viņi ir pacietīgi un zina, kā rūpēties, tāpēc viņiem blakus jābūt tikai vājām meitenēm, nevis stiprām un kareivīgām dāmām. Nav tā, ka viņi no tevis baidīsies, viņi vienkārši nevēlas sacensties. Ļvovu sanikno pats fakts, ka sieviete var tās kontrolēt. Neliela apbrīna, komplimenti un viss izdosies.

Jaunava

Sievietes, kas dzimušas zem šīs zīmes, ir ļoti savtīgas. Jums nav grūti savā dzīvē piesaistīt to, ko vēlaties, taču, ja runa ir par mīlestību, tad jūs izveidojat kaut kādu tēlu savā galvā un tad nemeklējat ideālu kandidātu, bet gan izvēlaties vīrieti. , it kā pēc veidnes. Tev ir jātiek prom no ideāliem, jāiemācās dot iespēju ikvienam, kurš tev pievērš uzmanību, jo tevi uztver kā pašpietiekamas sievietes un vienas no nepieejamākajām.

Jaunavas vīrieši ir šaubu un nemitīgu raižu cietoksnis, tāpēc ilglaicīgām attiecībām šādi vīrieši izvēlas sievietes, kuras savu dzīvi padarītu pēc iespējas mērenāku un patīkamāku. Ja tu esi kaprīzs, viņš atradīs citu. Ja tu esi vējains, viņš atradīs citu. Viņam vajag tādu, kas ļaus mierīgi gulēt. Vēlams, lai jūsu hobiji sakristu. Universāls padoms – dodiet šādiem vīriešiem iemeslu jums uzticēties un neģērbieties vulgāri, neflirtējiet ar citiem.

Svari

Svariem sievietēm vēlams būt pašiem, nevis mēģināt kādu atdarināt. Ja vēlaties, lai jūsu mīlestībā viss būtu ideāli, tad jums jābūt vienkāršākam, godīgākam pret  jebkuras Zvaigžņu zīmes vīriešiem. Laimes noslēpums jums ir godīgums un atklātība. Kopā ar jūsu izskatu tas radīs sprāgstoša bumbas efektu. Mīlestība ir tas, kam tu esi dzimis, tāpēc neuztver to kā pašsaprotamu. Pompība un egoisms ir atbaidoši.

Svaru vīrieši  ir nosvērti un dažkārt pat drūmi, tāpēc jāprot izdarīt spiedienu uz pareizajām svirām, lai viņos izraisītu patiesu kaisli. Meklējiet palīdzību no viņu hobija. Ja jūs iemīlēsities tajā pašā lietā, ko Svaru vīrietis, tad viņš sāks jūs novērtēt un iemīlēs bezsamaņā. Tie ir unikāli vīrieši, kuriem gandrīz nav vienalga, kāds ir jūsu krūšu izmērs un cik jūs sverat. Tas nenozīmē, ka par sevi nav jārūpējas, jo Svariem nepatīk cilvēki, kas ir pavirši.

Skorpions

Skorpiona dāmas var būt ārkārtīgi ekscentriskas daiļā dzimuma pārstāvēm. Jūs pats zināt, cik ļoti jums patīk spēlēties ar vīriešu jūtām. Pat ja jūs kontrolējat sevi, jums dažreiz izdodas izdarīt kaut ko tādu, kas vienkārši neatbilst normālai cilvēka uzvedībai. Bet, lai iekarotu vīriešus, jums vienkārši jābūt godīgam pret viņiem. Skaistums un šarms jums ir pārpilnībā. Īpašība, kas neļauj gūt panākumus un laimi mīlestībā, ir vienaldzība pret vīriešu jūtām.

Skorpiona vīrieši  ir diezgan patīkams cilvēku tips. Tie ir ģimenes cilvēki, kuri nevēlas krāpt savas sievas, nevēlas viņus sāpināt. Ja meitene vēlas iegūt sev ideālu ģimenes vīrieti Skorpiona personā, viņai būs nepieciešamas spējas un spējas sarunāties ar vīrieti no vakara līdz rītam. Ja iemācīsities šādi pavadīt nakti, tad jums automātiski atvērsies jebkurš cits veids.

Strēlnieks

Vājākā dzimuma Strēlniekam nav jāpalielina pievilcība vīriešu acīs, jo jums tas tik un tā nav jāieņem. Vienīgā problēma ir tā, ka jūs dažreiz varat būt nedaudz rupjš un pārāk tiešs, kas daudzus vīriešus izslēdz. Tu neesi pārlieku neieņemama, bet ar visu savu izskatu tu to parādi, kas arī reizēm spēlē ne tev par labu. Parādi vīrietim, kas tev patīk, ka tu neesi neieņemams cietoksnis, lai viņš būtu mierīgs.

Strēlnieku vīrieši ir ļoti dīvaini radījumi. Tas netraucē, bet gluži pretēji, mēs pievienojam viņiem harizmu. Viņus ir ļoti grūti saprast, tāpēc šīs Uguns zīmes pārstāvju savaldzināšanas procesā jebkurai dāmai labāk vienkārši būt pašai. Šie vīrieši sajutīs jebkuru nepatiesību no kilometra attāluma, tāpēc viņus principā nav iespējams maldināt. Vai vēlaties iegūt viņa sirdi? Tad jāparāda, ka esi gatavs eksperimentiem un nedomā stereotipiski.

Lasi arī: Tavs laimīgais mēnesis pēc tavas zvaigžņu zīmes: kurā mēnesī tev veiksies visvairāk

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – dzīve turpinās mainīties!

Mežāzis

Sievietēm Mežāžiem ir jābeidz saindēt citu cilvēku dzīvības grūtos likteņa brīžos. Vīrieši jūt tavu negatīvismu un izmisīgu spiedienu, kas bieži vien ir riebīgs. Ir jāiemācās izkļūt no pastāvīga stresa stāvokļa. Ja atpūšaties, būsiet viena no patīkamākajām un pavedinošākajām meitenēm. Mīlestība un darbi nav savienojami. Ja vēlaties gūt panākumus ar vīriešiem, jums būs jāatsakās no daudzām lietām, kas aizņem jūsu laiku un sabojā garastāvokli.

Mežāža vīrieši būs tavi, ja zināsi, kā pārliecināties, ka tev uzticas. Mežāži sievietēs augstu vērtē godīgumu un pazemību, tāpēc savtīgās dāmas Mežāži uzreiz slauka malā. Ja pie jūsu dzīves apvāršņa ir parādījies patīkams vīrietis no tādas zīmes kā Mežāzis, tad nāksies samierināties ar viņa spēles noteikumiem, pretējā gadījumā viņš piespiedīs sevi ar jums nejaukties, jo ir vērtīgāks sev.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietes, iemīloties, viņu dzīvē sākas melna svītra, jo šī Zvaigžņu zīme ir radīta, lai būtu draudzenes un partnerattiecības. Problēmas attiecībās ar vīriešiem sākas tikai jūsu vainas dēļ, bet dažreiz jūs vienkārši nevarat palīdzēt sev. Risinājums ir vienkāršs – jāmeklē tādi vīrieši, kuri, pat iemīlējušies, spēj saglabāt mieru un nesteigties ar bērniem, atsakoties no dzīves priekiem.

Ja pēkšņi sākāt izjust līdzjūtību pret  Ūdensvīra vīrieti  mēģiniet nespēlēt drāmu un neveidot scēnas. Vienkāršu draudzību var pilnībā ierobežot. Viņš sapratīs, kas jums no viņa vajadzīgs. Ja esat iemīlējies Ūdensvīrā, iemācieties būt draugi, saprast šo vīrieti un ievērot viņa noteikumus, nepārkāpjot viņa komforta zonu nekad un nekādos apstākļos. Tādā veidā jūs iekarojat viņa sirdi.

Zivis

Mīlestības veiksme Zivju sievietēm atnāks tikai pēc galīgās šķiršanās no bijušā vīrieša. Jums ir jāpārtrauc enerģijas savienojums, pilnībā abstrahējoties no pagātnes mīlestības. Ja tu to nedarīsi, būs ļoti grūti ieaudzināt sevī jaunu mīlestību. Jums ir vēlme saglabāt draudzību pat visnegatīvākajā situācijā. Tas ir nepareizi, jo tu esi ļoti pieķēries bijušajiem vīriešiem. Neliels vieglums nekaitē.

Tikai seksualitāte un fiziskais skaistums palīdzēs iekarot Zivju vīriešus. Intelektu arī var ņemt, bet tas ir nedaudz grūtāk, jo jāatrod vislabākie vaļasprieki, lai vīrietis tev pievērstu uzmanību. Vīriešus Zivis kopumā ir ļoti grūti saprast, taču ar pareizu pieeju viņi var kļūt par ideāliem ģimenes vīriešiem, brīnišķīgiem mīļotājiem.

Lai jūsu vēlme piepildītos, jums jāatceras, ka jūs galvenokārt esat vīrietis, nevis sieviete. Jūs varat mainīties, pielāgoties savām vēlmēm un bez lielām grūtībām mainīt dzīvi sev apkārt. Mīlestība palīdz pilnveidot sevi, tāpēc nebaidies no tās, bet ej tai pretī.

COMMENTS

Leave a Comment