Tavs laimīgais mēnesis pēc tavas zvaigžņu zīmes: kurā mēnesī tev veiksies visvairāk

Katram cilvēkam dzīvē ir gan pozitīvi, gan negatīvi brīži. Dažkārt lietas iet kalnā, bet gadās, ka veiksme izslīd no rokām. Uzzini, kurš mēnesis tev ir vispiemērotākais pašrealizācijai un svarīgu notikumu sarīkošanai atbilstoši Zvaigžņu zīmei.

Auns. Rudens beigas jums ir ideālas. Novembris šīs Zīmes cilvēkiem ir labvēlīgs mēnesis pašrealizācijai un svarīgu jautājumu risināšanai. Šobrīd izlemiet par pārsteidzīgākajām darbībām un ieceliet svarīgus notikumus. Laika cikla beigas būs piemērots brīdis, lai sāktu ko jaunu.

Vērsis. Vērši bieži ir spītīgi un nav runīgi. Tavs labvēlīgais mēnesis – aprīlis – ir atjaunošanās laiks, kas labvēlīgi ietekmēs emocijas. Kontakti ar cilvēkiem būs viegli un vienkārši, un personiskās attiecības nesīs pozitīvus mirkļus. Šajā laikā jūs sagaida veiksme visos centienos.

Lasi arī: Kā dzimšanas diena ietekmē finansiālo stāvokli – uzzini, vai liktenis tev dāvājis veiksmi finansēs

Dvīņi. Ziemas vidus jūs pozitīvi atspoguļos. Janvāris spēs “iesaldēt” nesaskaņas ar sevi un dot pārliecību. Īstais brīdis lolotāko vēlmju iemiesojumam. Rīkojieties, un jums veiksies.

Vēzis. Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, parasti ir pozitīvi un dzīvespriecīgi. Oktobris palīdzēs tev tikt nopietniem un risināt svarīgus jautājumus. Šajā laikā jums ir prātīgs prāts un skaidras domas, kas veicina karjeras izaugsmi. Šobrīd aizsāktās attiecības neliks vilties arī turpmāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment