Pāvela Globa horoskops 2018. gada novembrim – dažiem nebūs viegli!

Klausoties Pāvela Globa ieteikumus, jūs varat sasniegt panākumus un īstenot savus plānus novembrī. Visnoderīgākos astrologs padomus, jūs varat atrast ikmēneša horoskopā.

Līdz brīdim, kad atnāks 2019. gads, vairs nav palicis daudz, bet daudziem joprojām ir iespēja īstenot savus sapņus un  mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Saskaņā ar horoskopu, tuvākajā mēnesī, dažām zodiaka zīmēm nebūs viegli, bet ar astrologa palīdzību jūs varat pārvarēt visas grūtības un pārliecināties, ka sasniedzat savus mērķus.

Auns

Mēneša sākums būs veiksmīgs Auniem, jo šajā laikā Marss sekmēs jebkuru darbību un palīdzēs rast risinājumu problēmām. Tomēr jau 16.novembrī planēta kļūs vāja zvaigznājā Zivis, kas var ietekmēt emocionālo veselību un enerģētisko vidi. No tā brīža Auniem ir jāiemācās pārvaldīt savas emocijas, jo karstais raksturs un agresivitāte, kas raksturīga šai zīmei, var radīt problēmas darbā un personīgajā dzīvē.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze 2018. gada novembrim

Vērsis

Vērša zīmes pārstāvjiem nākošais mēnesis var kļūt nestabils, un tas viss ir Mēness patrona maiņas noskaņojuma dēļ. 11., 12., 11., 12. novembrī nakts gaismeklis būs vājš, kas nozīmē, ka Vērši paši var justies sliktāk. Šobrīd ir normāla slinkuma izpausme un nevēlēšanās izdarīt parastās lietas. Tomēr, meklējot papildu spēka un laba garastāvokļa avotu, var izvairīties no apātijas, un nākamais mēnesis ļaus Vērsim redzēt jaunas iespējas un sasniegt panākumus.

Dvīņi

Dvīņiem novembris var būt labs mēnesis. Patrons Venēra palīdzēs atrisināt personiskās problēmas, uzlabot attiecības ar partneri vai atrast jaunu mīlestību. Saturns būs neatņemams instruments darba jautājumu risināšanā. Horoskops sola dramatiskas izmaiņas Dvīņu dzīvē, taču tas attiecas tikai uz tiem, kas var pielikt pūles un parādīt pacietību. Tikai šajā gadījumā Dvīņi varēs produktīvi pavadīt novembrī.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Vēzis

Šī mēneša sākumā Vēžiem var būt vajadzīgs papildu enerģijas atbalsts. Šajā laikā Mēness ietekme būs ļoti vāja, un tādēļ būs jāpaļaujas tikai uz sevi. Tomēr, pateicoties Venēras pozitīvajai ietekmei, parādīsies laba iespēja radīt personīgo dzīvi. Vientuļajiem Vēžiem ir jāpārvar nedrošība un jāuzņemas pirmais solis ceļā uz viņu laimi. Tiem, kuri jau ir atraduši dvēseles draugu, nepieciešams vairāk laika pavadīt kopā ar partneri. Turpmākajos mēnešos Vēžiem bieži trūkst atbalsta un aprūpes, bet, ja ir uzticama persona, Vēzis var sasniegt panākumus jebkurā dzīves jomā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment