Pāvela Globa horoskops 2018. gada novembrim – dažiem nebūs viegli!

Strēlnieks

Horoskops sola Strēlniekiem mēnesi, kas piepildīts ar patīkamiem un negatīviem mirkļiem. Novembra sākumā ir nepieciešams daudz strādāt, lai sasniegtu vismaz mērķus, kas tuvāk jūsu mērķiem. Mēneša otrajā pusē var rasties grūtības, kuru dēļ nebūs laika ne tikai darbam, bet arī personīgajai dzīvei. Nākamajā mēnesī Strēlniekiem būs labas izredzes veikt pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē, taču, lai to panāktu, jums jāpievērš uzmanība nozīmīgām likteņa zīmēm, jo ​​daudzas no viņām sola laimi.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Mežāzis

Marsa harmoniskā ietekme sekmēs panākumus darbā un darbos. Vienīgais, kas nepieciešams no Mežāžiem, ir vairāk censties. Dažreiz Mēness negatīvā ietekme var atņemt ticību un kavēt plānu realizāciju. Tomēr ir nepieciešams atrast motivāciju un ātri virzīt savus mērķus, un efektīvi vingrinājumi palīdzēs paaugstināt pašapziņu. Neskatoties uz to, ka novembrī Mežāzis var saņemt daudz neplānotu gadījumu, neaizmirstiet par personīgo dzīvi. Šajā laikā ir vērts mēģināt atrast savu dvēseles draugu vai atgādināt savam partnerim par jūsu jūtām, un to uzlabos pastiprināta Venēra.

Ūdensvīrs

Mēneša sākumā Ūdensvīram būtu jābūt uzmanīgākam, jo ​​jebkurš nepareizs lēmums var iznīcināt visu, kas ir sasniegts ar smago darbu. Līdz 16. novembrim tiks pastiprināts antagonists Marss, kas nozīmē, ka problēmas un nelielas nepatikšanas var rasties gandrīz katru dienu. Lai pasargātu sevi no grūtībām, jums vajadzētu uzticēties iekšējai balsij un pievērst uzmanību Visuma zīmēm. Šajā gadījumā Ūdensvīrs spēs uzturēt harmoniju savā dzīvē un gūt labu veiksmi. Saturna ietekmē var būt daudz vieglāk un ātrāk atrisināt finansiālas problēmas – patrons centīsies to veicināt.

Lasi arī: Natālijas Pravdinas Feng Šui prognoze 2018. gada novembrim

Zivis

12. un 13. novembra Mēness vājināsies Mežāzī, tāpēc Zivis var būt sliktā garastāvoklī vai fiziski slimas. Šajā periodā jums vajadzētu likvidēt smago darbu un veltīt vairāk laika, lai atpūstos, citādi neliela pieredze un negatīvās domas pārkāps Zivis līdz mēneša beigām. Novembrī jums vienmēr vajadzētu būt uzmanīgiem, jo ​​antagonists Saturns var likt Zivīm smagus pārbaudījumus. Pirmkārt, ir vērts būt uzmanīgiem, sazinoties ar citiem, jo ​​godīgums un vēlme pastāstīt citiem par jūsu plāniem var sniegt negatīvas sekas.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment