Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: sāciet plānot nākotni, bet nesteidzieties darīt!

Pāvels Globa ir atzīts speciālists zvaigžņu jomā ar daudzu gadu pieredzi. Viņa ieteikumi palīdz daudziem cilvēkiem saglabāt stabilitāti un gūt panākumus. Laiks noskaidrot, kā uzvesties no 11. līdz 17. decembrim, lai nenonāktu nepatikšanās.

Ja nevarat sagaidīt Jaunā gada sagaidīšanu un pelnīto atpūtu, tad jums būs jāgaida nedaudz ilgāk. Padomi, pamatojoties uz slavenā eksperta ieteikumiem, palīdzēs ātri atrisināt aktuālas problēmas. Tagad jebkuras Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem vēlams turēties tālāk no nepatikšanām un piedzīvojumiem.

Auns

Aunam vispirms vajadzētu analizēt savas domas. Fakts ir tāds, ka viņi ap sevi rada realitāti, tāpēc tagad labāk ir tikt galā ar šaubām par sevi. Šie cilvēki vienkārši nevar būt vāji. Tagad nav laiks atpūsties, bet gan laiks pārveidot savu dzīvi visās frontēs, no mīlestības uz darbu. Jums jāpilda savi uzdevumi un pienākumi, kā arī jāpilda solījumi.

Vērsis

Šajās septiņās dienās jums noteikti nevajadzētu pavadīt trokšņainas brīvdienas ar draugiem un mīļajiem vai dīkā. Vērsim jācenšas pievērsties biznesam un tikai biznesam. Nevajag nevienam stāstīt daudz nevajadzīgu lietu par savu dzīvi, lai tenku stāstītājiem nebūtu iemeslu izplatīt baumas – Vēršu veiksme var viņus atstāt visnepiemērotākajā brīdī, ja visi apkārtējie zina par viņu lietām.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023. gada 8. – 16.decembrim: dārzā ir aizvien, ko darīt!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. decembra līdz 17. decembrim: grūta nedēļa, bet ar iespējām!

Dvīņi

Pirmdien un otrdien vari strādāt kā ierasts, bet no trešdienas retro-Merkūra dēļ Dvīņiem labāk nestrādāt pārāk daudz, bet gan piebremzēt un kārtīgi atpūsties. Tikšanās ar mīļajiem nāks Dvīņiem par labu, taču arī tikai 11. un 12. datumā. Pārējā laikā labāk būt vientulībā, bet arī tā labāk nevienu neaizvainot ar savu vienaldzību. Dvīņi var būt veiksmes šarms daudziem draugiem un mīļajiem.

Vēzis

Trešdiena ir bīstamākā nedēļas diena. Otrdiena, gluži otrādi, būs spēka diena. Vēžiem jāizvairās no enerģētiskas pašiznīcināšanās – jādomā pozitīvi. Tas nav tik viegli, it īpaši tagad. Jums jācenšas izlabot savas vājības, kā arī gudri jāpieņem savas kļūdas. Jauni sakari pagaidām nepalīdzēs uzlabot tavu finansiālo stāvokli vai atrast mīlestību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment