Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: sāciet plānot nākotni, bet nesteidzieties darīt!

Lauva

Lauvām, atšķirībā no Vēžiem, tieši otrādi, jāmeklē jauni cilvēki. Pat ja viņi tagad neatradīs savu dvēseles radinieku, jaunās paziņas Lauvām kalpos kā lielisks noderīgu padomu avots. Galvenais ir nemelot savā labā, pretējā gadījumā efekts būs pretējs. Pirms aktīvi darboties kādā no jomām, labāk atbrīvoties no skaudības un dusmām. Šīs jūtas var sabojāt Lauvu dzīvi.

Jaunava

Viss, ko Jaunavas ir darījušas pārskatāmā pagātnē, var būt veltīgs. Tagad nevajadzētu saasināt savu situāciju ar nevajadzīgām kustībām un domām. Jums jābūt apmierinātam ar to, kas jums ir. Biežāk jādomā arī par saviem mīļajiem, pretējā gadījumā Jaunavas var sajaukt ar savtīgiem cilvēkiem. No 11. līdz 17. datumam nebūs viegli, bet labāk strādāt attiecību, ģimenes un biznesa labā.

Svari

Svariem nevajadzētu ilgstoši būt vieniem. Tas viņiem nekādi nepalīdzēs. Koncentrēšanās uz problēmām no trešdienas joprojām nedarbosies pareizi. No otras puses, jums vienkārši jāpārdzīvo trešdiena un ceturtdiena, un tad būs vieglāk. Svaru sestā maņa var darboties nepareizi, tāpēc nevajadzētu atrauties no faktiem, no pašsaprotamām lietām. Nav nepieciešams meklēt slazdus tur, kur to nav.

Skorpions

Skorpioni var parūpēties par sevi un veltīt laiku savam izskatam. Tas labvēlīgi ietekmēs viņu panākumus mīlestībā, biznesā un darbā. Galvenais 13.decembrī nesākt neko jaunu. Šī ir neveiksmīgākā diena nedēļā un, iespējams, arī visā decembrī. Diemžēl pagaidām nevajadzētu gaidīt karjeras izaugsmi. Mīlestībā jūs var sagaidīt nepatikšanas, tāpēc ir svarīgi vairāk laika veltīt savai otrajai pusei.

Strēlnieks

Šis ir slikts periods radošam darbam. Strēlniekam ir jākoncentrējas uz kaut ko citu, lai nesatraukties par rezultātu. Pienākumi ir vissvarīgākā lieta. Viss pārējais izturēs. Šajā laikā jums ir jāieklausās gudru un laipnu cilvēku padomos. Mīlestībā precētos Strēlniekus sagaida nepatikšanas, taču romantika un randiņi vientuļiem neko labu nesola. Tomēr nevajadzētu sēdēt mājās neko nedarot – var tikties ar draugiem.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023. gada 8. – 16.decembrim: dārzā ir aizvien, ko darīt!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. decembra līdz 17. decembrim: grūta nedēļa, bet ar iespējām!

Mežāzis

Mežāžiem darbā nāksies saskarties ar dažām problēmām, taču, ja viņi atbrīvosies no uztraukuma, tad problēmas paies garām. Varbūt jums vajadzētu koncentrēt savu enerģiju uz gatavošanos gaidāmajām brīvdienām. Šobrīd ir īstais laiks izvēlēties dāvanas tiem, kuriem Mežāži tās vēl nav iegādājušies. Vēlams tos iegādāties līdz otrdienai ieskaitot.

Ūdensvīrs

Speciālisti iesaka Ūdensvīriem neatrasties pilnīgas relaksācijas stāvoklī. Grūtības un problēmas iespējamas visās dzīves jomās. Īpaši ar retro-Merkura parādīšanos. Viņu dzimtās sienas tos pasargās, bet ārējā pasaulē viņi būs neaizsargāti, pakļauti negatīvai ietekmei no ārpuses. Tagad labāk savus plānus slēpt no tiem, kurus Ūdensvīri nevar saukt par draugiem un mīļajiem.

Zivis

Šī nedēļa prasīs lielu enerģijas daudzumu, taču pārskatāmā nākotnē Zivis sagaida nopietnas naudas balvas un mīlas panākumi. Merkura retrograda laikā jums var būt nepieciešams paplašināt savus pienākumus. Tāpat labāk nestrīdēties ar priekšniecību un kolēģiem, draugiem un radiem. Nav nepieciešams atstāt savu otro pusīti aiz muguras – ir svarīgi dalīties ar viņu savās uzvarās un kopīgā darba augļos.

Savlaicīga atpūta palīdzēs saglabāt spēkus šajā grūtajā laikā. Šonedēļ labāk ieplānot vairāk lietu nākotnei, bet pagaidām neuzņemties visu. Nelabvēlīgās dienās ir svarīgi maksimāli piepūlēties tajās aktivitātēs, kas sagādā prieku.

Leave a Comment