Zvaigžņu prognoze 2023. gada 9. decembrim: Vērsim jātrod radoši veidi kā risināt problēmu, Lauvai nevajadzētu izrādīt savu augstprātību!

♈ Auns

Šodien tev kļūs skaidrs, kas iepriekš bija slēpts. Diena piemērota mācībām, iegūtā pieredze noderēs arī turpmāk. Dienas otrajā pusē vari droši sarīkot randiņu vai tikties ar draugiem.

♉ Vērsis

Šodien patīkamu pārsteigumu un laimīgu sakritību diena. Nebaidieties uzņemties jaunu biznesu, jums veiksies. Vientuļajiem vajadzētu pievērst uzmanību tam, kurš klusi nopūšas blakus.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: īslaicīgas grūtības, kuras varēsiet pārvarēt ar labu noskaņojumu!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023. gada 8. – 16.decembrim: dārzā ir aizvien, ko darīt!

♊ Dvīņi

Labs dienas sākums – labas ziņas, dāvanas, pārsteigumi, uzmanība. Diena ir ideāla, lai atrisinātu ieilgušās domstarpības. Kādam no Dvīņiem šodien nāksies mainīt savus plānus.

♋ Vēzis

Šodien jūs nesastapsies ar lielām problēmām, taču ļoti iespējams, ka būs nelieli pārpratumi. Paturi savas iekšējās sajūtas pie sevis, tā visiem būs labāk. Šodien negaidi palīdzību, rīkojies pats.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment