Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 13. novembra līdz 19. novembrim: šis periods var sagādāt patīkamus pārsteigumus!

Lauva

Lauvām, tāpat kā Vēžiem, vajadzētu pievērst uzmanību veselīgam dzīvesveidam un pareizam uzturam. Labai pašsajūtai jābūt prioritātei. Vari tērēt lielas summas svarīgām lietām, taču pagaidām labāk neiegādāties nebūtiskus pakalpojumus un preces. Ļvova piedzīvos pastiprinātu aktivitāti, veiksmi un personīgos panākumus. Jauni sasniegumi būs sportā, mīlestībā, radošumā. No 13. līdz 19. būs daudz iespēju sevi realizēt.

Jaunava

Jaunavu panākumi var izrādīties vairāk, nekā viņi gaida. Daudzi no viņiem saņems palīdzību no mīļajiem. Nedēļas beigās Pāvels Globa iesaka pievērst uzmanību draugiem un radiem. Viņiem var būt nepieciešama palīdzība. Braukšanas laikā jāievēro piesardzība. Ir svarīgi saglabāt modrību, lai nenokļūtu negadījumā un nesaņemtu naudas sodu.

Svari

Svariem šī nedēļa būs veiksmes laiks sarunās, mācībās un ceļojumos. Viņiem būs iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem, mainīt attieksmi pret pasauli un sevi. Viņi varēs arī rast atbildes uz jautājumiem, uz kuriem iepriekš nevarēja atbildēt. Tuvi cilvēki var sniegt labu padomu. Nedēļas beigās svarīgi pievērst uzmanību mājām un ģimenei. Viņiem var būt problēmas, tāpēc labāk sniegt visu iespējamo palīdzību.

Skorpions

Skorpioni var un pat vajag pievērst uzmanību mājsaimniecības darbiem. Tīrīšanas, mēbeļu pārkārtošanas vai remonta laikā viņi varēs uzlādēties ar pozitīvu enerģiju. Varat arī mēģināt sākt dekorēt savu māju Jaungada brīvdienām. Šāda kņada būs ļoti patīkama. Skorpioniem būs iespēja virzīties uz priekšu savā karjerā, mīlestībā un mācībās. Biežāk jāsazinās ar ģimeni: tuvinieki palīdzēs rast risinājumus problēmām.

Strēlnieks

Strēlnieks spēs apiet daudzas grūtības un problēmas. Šī nedēļa solās būt stabila un ārkārtīgi produktīva. Radoši attīstīties var un vajag. Personīgajā dzīvē tuvojas pārmaiņas, tāpēc vientuļajiem Strēlniekiem vajadzētu rūpīgāk paskatīties uz savu apkārtni. Nedēļas beigās jāvelta laiks mājas sakopšanai: māja prasīs pūļu un naudas ieguldījumu, bet gala rezultāts pārsniegs visas cerības.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Tīģera gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Čūskas gadā

Mežāzis

Daudziem Mežāžiem laika posms no 13. līdz 19. novembrim būs aktīva intelektuālā un radošā darba laiks. Viņus sagaida daudzas jaunas tikšanās un iepazīšanās ar interesantiem cilvēkiem, un būs iespēja gūt papildu ienākumus. Autoritatīvās paziņas palīdzēs viņiem sasniegt izvirzītos mērķus. Sestdien par sevi var likt zināt ļauni skaudīgi cilvēki un ienaidnieki, taču Mežāži spēs izvairīties no viņu negatīvās ietekmes.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem veiksies sportā un centienos mainīt savu dzīvi. Jūs varat mainīt savu izskatu, nopirkt drēbes, mainīt frizūru. Šo periodu var aizēnot daži plānošanas traucējumi, taču nelieli. Tas netraucēs Ūdensvīriem sasniegt savus mērķus. Labāk nepakļauties ļaunu cilvēku provokācijām. Strīdu un konfliktu brīžos labāk savaldīties, lai izvairītos no nepatikšanām.

Zivis

No 13. līdz 19. novembrim Zivis var kļūt radošas un gūt panākumus savā jomā. Tālie ceļojumi viņiem radīs jaunus sakarus un mīlestību. Iespējami jauni vaļasprieki un veco attiecību atjaunošana. Šonedēļ daudzām Zivīm pavērsies jaunas iespējas. Jums jāuzmanās no viltus mērķiem, kas var jūs mulsināt. Tavs finansiālais stāvoklis uzlabosies, ja nebūsi slinks.

Katrai Zvaigžņu zīmei tagad ir jāuzkrāj spēks, lai veiktu svarīgu izrāvienu, kamēr Venera un Merkurs ir spēcīgi. Lai nedēļa būtu veiksmīga, ir jāpiedod sev savas kļūdas, nevis jānotur tās pret sevi vai kādu citu. Noņemiet šo nastu no sevis, lai izplestu spārnus.

Leave a Comment