Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: daudzus sagaida pārsteigumi!

Lauva

Lauvām jācenšas labāk izprast savas problēmas, kā arī savu dvēseles radinieku, savu tuvinieku problēmas. Nedēļas produktīvākās dienas ir pirmdiena un otrdiena. Tie ir lieliski piemēroti gan fiziskam, gan intelektuālam darbam. Lauvas nezina nākotni, bet var viegli to mainīt. Tieši šī filozofija jums ir jāievēro šajās septiņās dienās. Šajā periodā nav nepieciešams būt slinkam.

Jaunava

Jaunavām veiksmīgs būs laika posms no 14. līdz 20. augustam. Viņš var būt nedaudz neparedzams. Viņu pragmatisms uz laiku dos vietu entuziasmam, lai būtu iespējams sākt meklēt jaunus ienākumu avotus, mīlestību. Jūs varat mēģināt realizēt savas ambīcijas tur, kur tās vēl nav mēģinājušas to īstenot. Pretējais dzimums būs nosliece uz Jaunavu iepriecināšanu visos iespējamos veidos. Jūs varat to izmantot, taču labāk neesiet egoistiski.

Svari

Svari var piedzīvot nopietnas pārmaiņas pasaules skatījumā, attieksmē. Viss paliks pa vecam, bet mainīsies viņu viedoklis, iekšējā pasaule. Šīs septiņas dienas var būt labākās un vissvarīgākās dienas viņu dzīvē. Svariem veiksies mīlestībā un biznesā, taču savus principus pagaidām nevajadzētu īpaši mainīt. Nedēļas nogales vislabāk pavadīt atpūšoties. Daudzu Svaru mīlestībā pārņems pārmaiņas, un daudzas no tām būs labvēlīgas.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu iet uz pamieru ar cilvēkiem. Kari un ķildas ir ceļš atpakaļ. Agresīviem Skorpioniem šonedēļ vajadzēs sevi piespiest mainīties. Pirmdiena tam ir vispiemērotākais laiks. Viņi var arī mēģināt mainīt savu ārējo tēlu, mainīt vidi sev apkārt. Labāk neuzņemties darbu un lietas, kas kaitina. Labāk nepārslogojiet ķermeni un prātu.

Strēlnieks

Strēlniekiem šobrīd labāk būt pēc iespējas mierīgākiem un izvairīties no fiziskas slodzes. Nav nepieciešams aizņemties naudu un dot solījumus, kurus nevarat izpildīt, it īpaši savam mīļotajam. Šonedēļ Strēlnieki var atrast savu dvēseles palīgu. Viņi var izmantot visu savu arsenālu cīņā par izdzīvošanu un mīlestību. Ir pienācis laiks maksimāli ieslēgt harizmu.

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šie 5 telpaugi piesaista naudu. Mums vienmēr mājās ir plūdusi nauda bez piepūles.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: nāksies paļauties tikai uz saviem spēkiem!

Mežāzis

Šīs nedēļas nedēļas nogales būs labākās dienas darbam, atpūtai vai mīlestībai. Galvenais ir izdzīvot ikdienu. Iespējams, ka Mežāžiem mīlestībā un darbos nāksies darīt to, kas viņiem pasaulē visvairāk nepatīk – riskēt. Būs arī jābūt maigākam pret sevi un nekritizēt citus. Mežāži var atriebties par pagātnes grēkiem, tāpēc labāk skatīties abpusēji. Šī nedēļa var sagādāt dažus pārsteigumus.

Ūdensvīrs

Šī būs lieliska nedēļa Ūdensvīriem. Ir svarīgi noskaņoties darba noskaņojumam. Vienīgais negatīvais punkts ir iespējamās veselības problēmas, taču īpaša uzmanība jūsu pašsajūtai, pareiza uztura palīdzēs atrisināt šo problēmu. Darbā, izgājuši cauri ugunij un ūdenim, Ūdensvīri spēs atrisināt savas lielākās problēmas. Apskaidrība un liela vēlme kļūt par kaut ko lielu var viņus pārņemt.

Zivis

Mīlestībā Zivīm labāk ir nogalināt lepnumu, greizsirdību sevī un pārstāt raudzīties uz savu dvēseles biedru. Pieņemt mīļoto cilvēku tādu, kāds viņš ir, ir galvenais uzdevums. Tie, kas meklē mīlestību, var biežāk iepazīties. Darbā jūs varat un jums vajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus. Tātad Zivis nopelnīs vairāk naudas, cieņu un kāps pa karjeras kāpnēm. Šis būs lielisks laiks jebkurām pārmaiņām.

Šī būs lieliska nedēļa karmisko uzdevumu risināšanai. Mēģiniet strādāt pie dzīves garīgās un materiālās puses. Šonedēļ, saskaņā ar ekspertiem, patiks tiem, kam ir nosliece uz veselīgu pašpārbaudi.

Leave a Comment