Vecmāmiņa pastāstīja, ka šie 5 telpaugi piesaista naudu. Mums vienmēr mājās ir plūdusi nauda bez piepūles.

Telpaugi ne tikai rotā māju. Daudziem no tām piemīt enerģētiskās īpašības, kas palīdzēs ienest jūsu mājās labklājību un bagātību.

Pēdējā laikā iekštelpu puķes un dekoratīvie koki ir kļuvuši teju par galvenajiem rotājumiem mūsu mājā. Ar viņu palīdzību jūs varat burtiski atdzīvināt savu māju un radīt apkārt patīkamu atmosfēru.

Zīmes liecina, ka daži priekšmeti var gan piesaistīt, gan  atbaidīt naudu . Tajos ietilpst telpaugi. Viņu spēcīgā enerģija spēj piesaistīt jūsu mājām bagātību, naudas panākumus un labklājību. Eksperti iesaka iegādāties vismaz vienu no šiem augiem.

Kādi augi piesaista bagātību

Dzīviem augiem ir spēcīga enerģija. Ar viņu palīdzību jūs varat ienest savās mājās daļiņu dabas, kā arī piesaistīt naudu. Tikai 5 istabas augi palīdzēs jums atbrīvoties no finansiālām grūtībām.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Krasula. Plaši pazīstamais augs Krasula jeb Naudas koks, ir neaizstājams daudzu māju rotājums. Savas nepretenciozitātes dēļ tas ir kļuvis par populārāko mājas augu mīļotāju vidū. Tiek uzskatīts, ka šis koks ir īsts naudas magnēts. Ar to jūs varat ne tikai atbrīvoties no naudas problēmām, bet arī palielināt savu bagātību.

Lai palielinātu Krasulas enerģiju, ieteicams viņu ievietot sarkanā podā, bet apakšā – monētu. Neaizmirstiet rūpēties par savu augu. Ja Krasula ir izžuvusi, steidzami nomainiet to, jo sausās lapas zaudē spēku un to negatīvā enerģija kavē naudas plūsmu.

Ģerānija. Šobrīd pelargonijas var redzēt gandrīz katrā mājā. Tās īpašnieki apgalvo, ka galvenais pluss ir auga priekšrocības. Tas atbaida kukaiņus, ir lēts, un par to rūpēties ir patīkami. Tam ir arī spēcīgas enerģijas īpašības.

Ar tās palīdzību ikviens var iegūt bagātību un uzlabot savu finansiālo stāvokli. Tiek uzskatīts, ka ģerānija atbaida zagļus un krāpniekus, tāpēc  viena no tās neaizstājamām priekšrocībām ir arī jūsu mājokļa aizsardzība no negaidītiem viesiem.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment