Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: daudziem šis periods sola lielas pārmaiņas!

Lauva

Lauvām ir liela iespēja gūt panākumus mīlestībā un veidot jaunas biznesa paziņas. Galvenais nejaukt mīlestību un darbu, jo biroja romāni sabojās tavu veiksmi. Šis laiks būs ideāls ainavu maiņai, iepirkšanās un darbam. Nedēļas nogalē labāk pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai ar tiem, kas Lauvām ir patiesi mīļi. Greizsirdība un skaudība ir divas postošākās jūtas laika posmā no 25. septembra līdz 1. oktobrim.

Jaunava

Pēvels Globa atzīmē, ka Jaunavas spēs piepildīt savas vēlmes. Apkārtējā enerģija ir ļoti svarīga pareizu lēmumu pieņemšanai, tāpēc jums ir jāuztur sava darba vieta un mājoklis sakopts un tīrs. Jaunavu veselība būs noteicošais faktors panākumiem mīlas un finanšu lietās. Nepalaidiet uzmanību punktualitātei šajās septiņās dienās. Ir svarīgi plānot nākotni un risināt aktuālākās problēmas.

Svari

Šo septiņu dienu laikā Svariem būs daudz vieglāk piesaistīt veiksmi nekā parasti. Lai to izdarītu, nāksies pieļaut mazāk kļūdu, jo šajā periodā cilvēki Svaros biežāk var pamanīt tikai ko sliktu. Arī Pēvels Globa iesaka Svariem nesteigties. Mīlestībā jūs varat uzticēties savai sestajai sajūtai. Tas palīdzēs atrast mīlestību un stiprināt esošās attiecības. Komandas darbs būs efektīvāks.

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvjiem galvenā dzīves joma būs mīlestība. Tiem, kas ir iemīlējušies, zvaigznes un planētas palīdzēs uzlabot attiecības. Mīlestības savietojamība šonedēļ Mercury dēļ nebūs svarīga, tāpēc, iespējams, vēlēsities satikt kādu, kas jums patīk. Laimes pamats grūtos laikos būs gudrība. Darbā Skorpioniem ir jādomā divreiz, pirms kaut ko saka vai dara.

Strēlnieks

Strēlniekam vajadzētu izvairīties no piedzīvojumiem un riskiem – tas var būt bīstami viņu veiksmei. Šīs Zīmes pārstāvjus var apmānīt viltīgi un attapīgi cilvēki, tāpēc savu vājumu labāk nevienam neizrādīt. Ja Strēlnieks jūtas noguris, labāk atpūsties. Jādomā, kā saglabāt spēku, ambīcijas un veselību. Šis ir ļoti labvēlīgs laiks garīgiem meklējumiem, darbam ar sevi, lietu plānošanai.

Lasi arī: Pūces, cīruļi un baloži: kā dzīves ritms nosaka tavu likteni

Lasi arī: 10 sapņi, kurus nedrīkst ignorēt: tie brīdina par liktenīgām pārmaiņām

Mežāzis

Vislabāk darbā veiksies tiem Mežāžiem, kuri strādā ar cilvēkiem. Vismazāk veiksies radošo profesiju pārstāvjiem. Komunikācijā ir jāparāda elastība un diplomātija. Šis ir lielisks laiks mācīties, iegūt jaunu informāciju un pielāgoties jauniem apstākļiem. Iespējams, ka Mežāžiem būs iespēja atjaunot vecās attiecības.

Ūdensvīrs

Pāvels Globa iesaka Ūdensvīra vīriešiem rūpēties par savu izskatu, bet sievietēm izvēlēties pareizo vidi. Neviens, izņemot pašus Ūdensvīrus, nevar padarīt viņus laimīgākus. Tas nenozīmē, ka nebūs palīdzības. Pie apvāršņa var parādīties jauki cilvēki, taču gaidīt, kad tas notiks, vismaz nav prātīgi. Tas, ko noteikti nevajadzētu darīt, ir stāstīt svešiniekiem par savām lietām un plāniem.

Zivis

Šis periods ir piemērots romantikai, taču arī vienatne būs laba izvēle, jo paglābs Zivis no liekām problēmām. Pāvels Globa neiesaka tērēt naudu bez iemesla. Ģimenes Zivīm par prioritāti jāpiešķir ģimenes lietas un nedaudz jāsamazina savtīgums. Šis būs lielisks laiks jauniem jebkura mēroga centieniem, izklaidei un mēreniem iepirkšanās veidiem.

Eksperti atzīmē, ka šonedēļ cilvēku enerģija var pēkšņi pazemināties, taču tas nav svarīgi, jo jūs vienmēr varat atjaunot savu produktivitāti, izmantojot septiņus efektīvus veidus. Novēlam veiksmi un vieglu mērķu sasniegšanu.

Leave a Comment