Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. aprīlim: turiet tīru savu vidi visās tās nozīmēs!

Sākas kārtējā nedēļa, kas mūs nevar iepriecināt ar pozitīvām pārmaiņām zvaigžņu nozīmē. Ir pienācis laiks uzzināt, kāds būs šis periods un kā jūs varat apiet dzīves grūtības un problēmas.

Šonedēļ zvaigžņu eksperti stingri iesaka uzturēt informācijas lauku tīru. Mēģiniet izdzēst nevajadzīgu informāciju no datora, tālruņa un vispār neuzņemt informāciju, kas jums nav nepieciešama – no cilvēku mutes, no ziņām utt. Domājiet pozitīvas domas, lai retro Merkuram nebūtu varas pār jums.

Auns

Labs miegs šonedēļ būs Auna labākā dāvana sev. Zvaigžņu eksperti iesaka ievērot dienas režīmu, pavadīt vairāk laika svaigā gaisā un nesēdēt uz vietas un nenodarboties ar dvēseles meklējumiem. Ļoti nepiemērota būs arī liela fiziskā slodze. Runājot par attiecībām ar cilvēkiem, tās var kļūt ļoti saspringtas. Visiem, kas atrodas attiecībās, vēlams uzmanīties no strīdiem un skandāliem. Konflikti ar tuvākajiem būs ļoti destruktīvi.

Vērsis

Eksperti stingri iesaka Vērsim pielikt visas pūles, lai sevī izskaustu greizsirdību, bailes un šaubas. Labāk aprunājies ar mīļoto, ja tev kaut kas traucē. Tagad neesiet impulsīvs. Runājot par darbu un finanšu sfēru, zvaigžņu eksperti iesaka sākt atbrīvoties no jebkura veida un apjoma parādiem. Arī alkatības dēļ Vērsis var zaudēt veiksmi.

Dvīņi

Bīstamākā nedēļas diena Dvīņiem būs pirmdiena. Šīs zīmes cilvēkiem jākoncentrējas uz darbu. Svarīgi notikumi notiks gandrīz katru dienu, tāpēc nāksies sevi pielāgot optimistiskam noskaņojumam. Nevajadzētu tērēt visu savu enerģiju problēmu risināšanai – labāk ir atstāt laiku atpūtai un saziņai ar mīļajiem. Dvīņu radošā enerģija strauji kritīsies, tāpēc darbā un lietās labāk paļauties uz loģiku un pieredzi.

Vēzis

Vēžiem ar jaunu sparu jātic sev un jāiemācās mazāk laika veltīt bezjēdzīgiem un nesvarīgiem darbiem. Šis būs ļoti nepiemērots laiks smagam intelektuālam vai fiziskam darbam, mīlas attiecībām vai ceļojumiem. Labāk ir koncentrēties uz to, kas ir patīkams un neprasa daudz laika. Zvaigžņu eksperti iesaka nebaidīties no grūtībām, jo ​​tās ir pārejošas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment