Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. aprīlim: neveiksmes sekos pa pēdām!

Lauva

Lauvām jāpateicas mīļajiem par viņu uzmanību un rūpēm. Jums nevajadzētu atteikties no viņiem palīdzības. Nav nekas nepareizs, ja izmanto kāda cita atbalstu. Pozitīva mājas vide var dot Lauvām veiksmi un jaunus spēkus. Ir svarīgi uzturēt māju tīru un sakārtotu, kā arī biežāk atpūsties savās sienās, nevis ārpus tām.

Jaunava

Jaunavām labāk laiku un naudu tērēt tikai tam, kas patiešām ir svarīgs. Laika posmā no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim nevajadzētu aizņemties un aizdot. Visticamāk, ka šonedēļ par sevi pieteiks senas paziņas vai attāli radi. Ja kāds izrāda negatīvismu, labāk vienkārši būt pacietīgam un nesaasināt situāciju ar sūdzībām un apvainojumiem. Nav nekā sliktāka par lamāšanos tik nelabvēlīgā periodā.

Svari

Tagad tikai smags darbs palīdzēs Svariem piepildīt viņu vēlmes. Ja šīs vēlmes ir saistītas ar mīlas sfēru, tad svarīgi būt atvērtam. Svariem jāatrod laiks arī atpūtai un vienatnei, jo pastāvīgs darbs var novest pie Vese***as problēmām. Pāvels Globa iesaka pareizi sadalīt laiku. Veselīgs miegs palīdzēs jums iegūt pareizo prātu un saglabāt modrību.

Skorpions

Ja Skorpioniem šķiet, ka liktenis viņiem ir devis iespēju gūt panākumus kādā biznesā, tad jāmēģina to realizēt. Mīlestībā vientuļie Skorpioni laimīgāki nekļūs, bet tie, kuri jau ir attiecībās, spēs panākt zināmu vienprātību strīdīgos jautājumos. Skorpioni varēs redzēt, cik spēcīga ir viņu mīlestība. Daudziem būs jāstrādā vairāk, lai labotu iepriekšējās kļūdas.

Strēlnieks

Jaunu dzīves mērķi Strēlnieks varēs atrast no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim. Problēma ir tā, ka jums būs maz spēka un enerģijas, tāpēc ir svarīgi nepārslogot sevi ar lietām un skatīties uz grūtībām vienkāršāk. Kopumā šis būs labs periods atvaļinājumam, vieglai ainavu maiņai. Tas nāks par labu ne tikai pašiem Strēlniekiem, bet arī visiem tuvajiem cilvēkiem, kas viņus ieskauj.

Mežāzis

Šonedēļ Pāvels Globa iesaka Mežāžiem uzturēt kārtībā darba vietu un mājokli. Speciālisti iesaka biežāk atrasties blakus cilvēkiem, kurus mīl. Mīlestības sfērā var pienākt ļoti nelabvēlīgs periods, it īpaši, ja Mežāži izrādīs saviem mīļajiem un tuvajiem, ka viņi viņiem nav prioritāte. Mežāžiem noteikti nevajadzētu meklēt trūkumus apkārtējos cilvēkos un notikumos.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nevajadzētu koncentrēties uz slikto. Jūs varat atbrīvoties no sliktām domām, izmantojot vientulību, darbu un iecienītākos hobijus. Garastāvokļa svārstības šajās septiņās dienās kļūs par normu, tāpēc labāk plānot lietas nākotnei, nerisinot problēmas jau šobrīd steigā. Pāvels Globa iesaka Ūdensvīriem rūpēties par savu izskatu. Tas jo īpaši attiecas uz sieviešu kārtas Ūdensvīriem.

Zivis

Šī būs lieliska nedēļa mājas darbiem un uzkopšanai. Jaunu lietu iegādi Zivīm labāk atlikt. Šis būs arī labs laiks, lai sazinātos ar savu otro pusīti un izbaudītu savus iecienītākos hobijus. Jums jāatceras, ka jūsu mājas sienās būs vispozitīvākās enerģijas koncentrācija. Pāvels Globa arī iesaka neizrādīt savas negatīvās emocijas svešiniekiem. Laipnība ir laimes kvintesence jebkura dzimuma un vecuma Zivīm.

Šonedēļ iesakām, pieņemot svarīgus lēmumus, nepaļauties tikai uz emocijām. Centieties vairāk laika veltīt jebkuras situācijas loģiskai analīzei. Nodarbojieties ar savu iecienītāko hobiju vai meklējiet to un nekļūstiet negatīvs, ja kaut kas noiet greizi. Mēs vēlam jums veiksmi.

Leave a Comment