Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: daudzi saskarsies ar nozīmīgām pozitīvām pārmaiņām!

Lauva

Lai saglabātu mīlestību un palielinātu savus finansiālos resursus, Lauvām būs jāpieliek lielas pūles un pārliecība par sevi, taču, visticamāk, viņi to iegūs caur Venēras ietekmi. Cilvēki biežāk redzēs Lauvas labos darbus. Ja vēlaties, varat doties savā komforta zonā un atpūsties. Panākumu medībās jums ir jābūt plēsējiem, kuri pacietīgi gaida, prātīgi novērtējot situāciju.

Jaunava

Jaunavām ieteicams rūpīgi uzraudzīt notikumus sev apkārt. Iespējams, būs kaut kas tāds, kas atvērs acis uz pagātni vai sniegs jaunas iespējas nākotnē. Dažādi sīkumi vēstīs par veiksmi. Šīs ir ļoti veiksmīgas dienas darbam, mīlestībai un personīgo problēmu risināšanai. Cilvēki var strīdēties ar Jaunavām, lai tikai radītu viņas emocionālu, tāpēc labāk neuzturēt strīdus, neskatoties uz enerģijas un spēka pieaugumu.

Svari

Svari varēs piesaistīt bagātību un laimi, pareizāk sakot, kļūt tuvāk izpratnei, kas tas patiesībā ir, jo vispirms viņi kļūst bagāti un laimīgi iekšēji, un tikai pēc tam tas ietekmē viņu maku, mīlas dzīvi un vispārējo stāvokli. Šīs būs brīnišķīgas dienas darbam un jaunu hobiju atrašanai. Šī nedēļa piemērota flirtam un romantikai, satikties ar seniem draugiem un radiem.

Skorpions

Lai nedēļa būtu veiksmīga, jāsāk rīkoties. Daudzos jautājumos ir svarīgi pielikt tam punktu. Nav nepieciešams tos atlikt uz vēlāku laiku. Labāka laika tam drīz nebūs. Radoša pieeja šobrīd ir vairāk nekā aktuāla, taču gūt panākumus ierastajos veidos būs diezgan viegli. Mācīšanās un jaunu prasmju apgūšana arī nav slikta izvēle laika pavadīšanai.

Strēlnieks

Laika posmā no 22. līdz 28. janvārim Strēlniekam nav grūti piesaistīt veiksmi un labklājību, īpaši, ja tuvumā ir tie, uz kuriem var paļauties it visā. Šajās dienās viss būs konsekventi un saprotami. Tagad jūs nevarat nevienam izrādīt lepnumu un egoismu, jo tas darbosies pret Strēlnieku. Nedēļas beigās būs iespēja satikt cilvēku, kurš dāvās laimi un pozitīvismu. Tas varētu būt draugs vai dvēseles radinieks.

Mežāzis

Mežāžiem jāpievērš lielāka uzmanība detaļām. Šonedēļ planētas un zvaigznes palīdzēs Mežāžiem salīgt mieru ar saviem mīļajiem un draugiem, anulējot jebkādus konfliktus. Kas attiecas uz naudu, to var tērēt biznesam, reklāmai un jaunām lietām. Iepirkšanās palīdzēs pacelt garastāvokli un vienkārši izbaudīt dzīvi. Laiks piemērots arī sportam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri varēs redzēt savu nākotni, novērtēt pagātni un iesaistīties tagadnē. Šis ir ļoti labs laiks šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem. Varat droši sākt īstenot savas idejas. Var nodoties darbam, vaļaspriekiem, mīlestībai, mājas darbiem. Nebaidieties strādāt komandā. Tas Ūdensvīram kalpos kā mācība, kas parādīs un pierādīs, ka kopā cilvēki ir stiprāki. Nav jābaidās no kontaktiem ar citiem.

Zivis

Zivīm šī nedēļa būs veiksmīga darba ziņā. Viņi varēs saprast savas galvenās kļūdas un kļūt gudrāki. Viņi varēs slēgt vissarežģītākos projektus. Mazliet pacietības un smaga darba nenāks par ļaunu tiem, kas vēlas iekarot šo pasauli. Laika posms no 22. līdz 28. janvārim ir labākais laiks, lai virzītos uz priekšu. Zivis spēs atrast iekšējo brīvību un kļūt par labāko versiju par sevi. Šis ir lielisks periods mīlestībai, darbam, iepirkšanās un laimes meklējumiem.

Visuma likumi palīdzēs izprast sevi, noskaņoties uz pareizo vilni un vienkārši kļūt veiksmīgākam. Fakts ir tāds, ka Visumā viss vienmēr pakļaujas noteiktiem noteikumiem. Sekojot tiem, jūs atverat sev jaunas durvis. Mēs vēlam jums veiksmi visos jūsu centienos.

Leave a Comment