Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. jūlijam: daudziem smaidīs veiksme gan mīlestībā, gan karjerā!

Lauva

Lauvas, tāpat kā Vēži, var būt radoši, risinot izplatītas problēmas. Tas palīdzēs ievērojami samazināt lēmumu pieņemšanas laiku.

Apkārtējie būs uzmanīgāki pret Lauvām, tāpēc biežāk vajadzētu izrādīt draudzīgumu un, ja iespējams, sniegt abpusēju palīdzību.

Tas palīdzēs Lauvām atbrīvoties no sliktām dzīves sērijām. Nedēļa labvēlīga mīlestībai un randiņiem. Pēc iespējas vairāk vajadzētu sazināties internetā, darbā, dažādos pasākumos.

Jaunava

Jaunavām pēc iespējas vairāk laika vajadzētu veltīt sarežģītiem darbiem, kā arī lietām, kuras vairs nevar atlikt uz vēlāku laiku.

Tikai pēc tam, kad izdosies izlauzties no šo problēmu važām, varēsi pievērsties kam personiskam – izklaidei vai hobijiem. Meklējot dvēseles palīgu, veiksme var uzsmaidīt.

Ideāls dvēseles radinieks var slēpties jebkur – jums jābūt gatavam tam, ka šī nedēļa šajā ziņā kļūs par orientieri.

Svari

Svariem nedēļa būs ļoti produktīva, taču jāievēro daži noteikumi. Piemēram, Pāvels Globa iesaka ievērot rutīnu, biežāk atpūsties un nekomunicēt ar nepatīkamiem cilvēkiem.

Nevienam nestāstiet par saviem plāniem. Ir svarīgi uzņemties atbildību un panākt izlīgumu ar mīļajiem, draugiem un dvēseles radiniekiem. Svariem būs vieglāk uzturēt labas attiecības ar cilvēkiem.

Skorpions

Skorpioniem jārūpējas par mājsaimniecības darbiem. Šonedēļ nav jābaidās no mājas rutīnas. Noderēs uzsākt ko jaunu. Šīs ir Skorpioniem vispozitīvākās, produktīvākās un labvēlīgākās dienas.

Visi iespējamie ierobežojumi pazudīs. Planētas palīdzēs pārvarēt greizsirdību, izmisumu un bailes. Jums var rasties arī kārdinājums iztērēt naudu.

Pirms jebkāda lēmuma pieņemšanas ir svarīgi atcerēties veselo saprātu un nosvērt plusus un mīnusus.

Strēlnieks

Strēlnieks šonedēļ var nedaudz ierobežot saziņu ar pārlieku prasīgiem cilvēkiem. Izņēmums ir vecāki un priekšnieki.

Ir situācijas, kad jūs vienkārši nevarat atteikties – šajā gadījumā jums tas vienkārši jāpieņem.

Nākotnē tas uzlabos karmu. No 22. jūlija līdz 28. jūlijam Strēlniekiem būs vieglāk sevi uzmundrināt, pārvaldīt savu laiku, mijās darbu un atpūtu.

Mežāzis

Mežāži spēs atbrīvoties no negatīvām domām un pārdzīvojumiem. Tiek atzīmēta Veneras un Merkura maksimālā pozitīvā ietekme, tāpēc šis ir piemērots laiks mīlestības meklējumiem.

Lasi vēl: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. jūlijam: nelabvēļi nesnaudīs, turiet savus plānus pie sevis!

Darbā vispirms ir jāsaprot savi pienākumi un atbildīgie uzdevumi. Radošums mīlestībā un biznesā ir ļoti svarīgs, taču nevajadzētu to izmantot visu laiku.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem būs vieglāk pārvarēt apātiju un garīgo vājumu. Viņi daudz biežāk varēs domāt par kaut ko patīkamu – domas palīdzēs noskaņoties pareizajam noskaņojumam.

Ja vientuļie Ūdensvīri iemīlas, viņiem jābūt aktīviem un nevis jāgaida laiks pie jūras. Pāvels Globa iesaka atklāt cilvēkiem savas jūtas, ja tās ir patīkamas.

Noslēpumainība šonedēļ nepalīdzēs Ūdensvīram piesaistīt lielāku uzmanību.

Zivis

Ir pienācis laiks veikt bruņinieka gājienu. Zivīm jādodas uz uzbrukumu, jābūt aktīvām un mērķtiecīgām. Jāizvirza sev svarīgs uzdevums un jāpanāk tā risinājums.

Zvaigznes būs visradošākās, tāpēc uzlabosies garastāvoklis. Nebaidieties no jaunām lietām un raizēm. Šonedēļ tev vajadzētu biežāk atpūsties un nesteigties ar lēmumiem.

Mērīšana un spēja nosvērt katru soli ir panākumu atslēga.

Tiek prognozēts, ka jūsu mājām būs ļoti svarīga loma. Mums jācenšas padarīt tās enerģiju pozitīvu, lai varētu atpūsties un produktīvi strādāt savās sienās. Mēs vēlam jums panākumus.