Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 24. līdz 30. jūnijam: lai sasniegtu laimi, skatieties tikai uz priekšu un nākotnē!

Sākas jūnija pēdējā nedēļa, kas vieniem var izrādīties rosīga un produktīva, bet citam gluži otrādi – grūta. Jebkurā situācijā jums palīdzēs populārākā eksperta padoms.

Ir pienācis laiks uzzināt, kā katrs no mums var piesaistīt savā dzīvē vairāk veiksmes un optimisma. Pāvela Globas padomi palīdzēs gūt panākumus jebkurā jomā.

Mēģiniet vairāk komunicēt ar laipniem cilvēkiem un visiem, kas šajā grūtajā laikā ir gatavi dalīties pozitīvās emocijās.

Auns

Pārliecība par sevi Aunam šonedēļ dos panākumus. Objektīva realitātes uztvere palīdzēs jums pārvarēt problēmas un sagatavoties panākumiem vissarežģītākajās situācijās.

Darbā un finanšu jautājumos būs nepieciešama maksimāla piesardzība. Nedēļas beigas ir ļoti bīstamas, jo sākas Saturna retro fāze.

Mācīties un iegūt jaunas zināšanas tagad būs grūti, jo Merkurs joprojām ir destruktīvs.

Vērsis

Vērsim viņu mājas kļūs par galveno varas vietu. Pašā nedēļas sākumā jāsakopj un jāatbrīvojas no nekārtībām.

ā Vērsis spēs mājās esošo enerģiju padarīt radošāku. Nedēļas sākumā vari uzsākt jaunas lietas un pieņemt svarīgus lēmumus.

Arī darba dienās Vērsim veiksme mīlestībā. Iespējamas jaunas iepazīšanās, taču labāk lietas pārlieku neuzspiest. Sestdien un svētdien labāk būt vienam.

Dvīņi

Dvīņiem pienācis laiks sekot līdzi pašsajūtai un uzlabot veselību. Var sākt pirmdien. Fiziskās aktivitātes pacels garastāvokli un sniegs Dvīņiem pārliecību.

Pozitīvismu piešķirs komunikācija ar mīļajiem. Nedēļas vidū, tuvāk ceturtdienai, var parādīties apātija.

Prātā var nākt senas neveiksmes, problēmas, aizvainojumi. Nav nepieciešams ļaut tam kaut kādā veidā ietekmēt pašreizējo laiku.

Vēzis

Vēži noteikti nevar atriebties ar ļaunumu par ļaunumu, atriebties un manipulēt ar cilvēkiem. Viss sliktais atgriezīsies pie viņiem ar lielāku spēku, tāpēc pastāv risks, ka sāksies ļoti nepatīkamu notikumu ķēde. Sūdzības labāk atstāt pagātnē.

Nākotnē nav vietas negatīvismam un šaubām. Vēžiem jāiemācās abstrahēties no visiem cilvēkiem, kuri nesagādā tikai vilšanos un negatīvismu.

Lauva

Lauvām tagad ir svarīgi sekot apkārtējo piemēram – tajā nav nekā apkaunojoša un tas neliecina par vājumu.

Vienīgais, no kā jums patiešām vajadzētu baidīties, ir slinkums. Īpaši tas attiecas uz Lauvām, kuras ir maksimālās radošās un intelektuālās aktivitātes procesā.

Bet šobrīd nav vērts klausīties intuīcijā. Šis laiks būs ļoti labvēlīgs ikvienam, kurš vēlas atrast sev dvēseli.

Lasi vēl: Izmantojiet Fortūnas labvēlību: ir nosauktas trīs zvaigžņu zīmes, kurām no 2024. gada 20. jūnija pienāks viņu skaistākā stunda – sapņi piepildīsies

Jaunava

Jaunavām tagad nav nepieciešams padoties grūtos dzīves brīžos. Pat ja pagātnē esat daudzkārt sastapušies ar vilšanos, ir vērts atcerēties būt optimistam.

Varbūt šīs nepatikšanas bija Visuma spēka pārbaude. Jaunavu pievilcīgākā īpašība pretējam dzimumam būs viņu neticamā inteliģence.

Nav jābaidās to parādīt citiem. Tas viņiem pievērsīs lielu uzmanību.

Svari

Svariem turpina būt labs periods, bet Pāvels Globa brīdinu šīs zīmes pārstāvjus no nepārdomātas rīcības un rīcības, kas balstīta uz egoismu.

Biežāk jādalās ar cilvēkiem pozitīvajās lietās un savā laikā. Zvaigznes dāvās Svariem vairāk veiksmes, ja viņi centīsies it visā palīdzēt saviem kolēģiem, draugiem, otrajai pusei un ģimenei.

Skorpions

Visneproduktīvākās dienas Strēlniekam būs nedēļas nogale Saturna negatīvisma dēļ, kas sestdien sākās retrogrādā.

Tajā pašā laikā var rasties vēlme labot vecās kļūdas, bet nav jāsteidzas. Nedēļas nogales ir bīstamas jauniem sākumiem.

Nedēļa jāpabeidz pareizi – bez satraukuma un steigas. Dažus svarīgus soļus labāk veikt nedēļas sākumā.

Strēlnieks

Pašhipnozes spēks palīdzēs Strēlniekam sagatavoties panākumiem. Pāvels Globa atzīmē, ka zvaigznes var sākt darboties pretējā virzienā, mazinot šo cilvēku pašapziņu.

Jums tas ir jākompensē ar pozitīvām domām un pašapziņu. Šajās dienās varat apmeklēt pārpildītas vietas, satikt draugus un izklaidēties.

Var apciemot draugus, vecākus, plānot randiņu. Galvenais nesēdēt uz vietas.

Mežāzis

Mežāžiem vislabāk veiksies pirmdien, kā arī ceturtdien un piektdien. Planētas šajās dienās vislabāk ietekmēs tās, uzlādēs tās ar pozitīvismu un dos veiksmi.

Pāvels Globa iesaka citās dienās neuzņemties pārāk daudz pienākumu. Vairāk jāatpūšas, īpaši nedēļas nogalēs, kad Saturns sāk negatīvi ietekmēt.

Ir nepieciešams nošķirt darba un ārpus darba laiku. Turklāt tagad nevajadzētu tērēt daudz naudas.

Ūdensvīrs

Laika posmā no 24. līdz 30. jūnijam Ūdensvīram mīlestībā un biznesā nevajadzētu spert pārsteidzīgus soļus. Zvaigznes vēlas, lai Ūdensvīri tiktu galā ar parādiem, būtu apdomīgi un uzmanīgi.

Mīlestībā biežāk jāieklausās partnera viedoklī, jābūt diplomātiskākam un laipnākam. Strīdos nevajadzētu pacelt balsi. Labāk visu atrisināt mierīgi, nekā kurināt vēl lielākus naidīguma ugunis.

Zivis

Zivīm būs grūta, bet produktīva nedēļa. Mīlestībā problēmu nebūs, jo Zivju šarms un harizma Venēras dēļ saglabāsies augstā līmenī.

Šis ir ideāls laiks dzīves partnera atrašanai, romantikai, flirtam un jaunu attiecību uzsākšanai. Var nākties saskarties ar zināmām grūtībām darbā un lietās.

Spilgtas emocijas un jauni iespaidi palīdzēs atbrīvoties no aktuālām problēmām un pacels garastāvokli.

Speciālisti ir pārliecināti, ka šis ir laiks, kad ir svarīgi visu savu enerģiju koncentrēt stresa un negatīvisma apkarošanai.

Šajā ziņā ārkārtīgi noderīgas būs elpošanas tehnikas. Tāpat neaizmirstiet par savlaicīgu atpūtu. Novēlam veiksmi un tikai patīkamus dzīves mirkļus un emocijas.

Leave a Comment