Pāvels Globa atklāj, kuras Zodiaka zīmes satiks savu mīlestību 2023. gada vasarā

Mīlēt ir būt laimīgam. 2023. gada vasarā daudziem būs iespēja kļūt laimīgākiem, jo ​​planētas nesīs daudz interesantu notikumu.

Pirmais pusgads ātri pagāja, un daudzi jau ir spiesti īsā laikā mainīt savu personīgo dzīvi. Nu, ja ne – nevilcinieties, jo 2023. gada vasarā daudzas zīmes radīs lielas pārmaiņas. Jaunas paziņas, karstas sajūtas, spilgtas emocijas – viss ir iespējams vairāk nekā jebkad agrāk.
Slavenais astrologs Pāvels Globa nosaucis  piecu zodiaka zīmju pārstāvjus, kuriem zvaigznes dos iespēju satikties ar savu mīlestību un mainīt savu likteni.

1. Dvīņi

Pozitīvas tendences, kas sākās pavasarī, turpinās arī šovasar. Tiesa, izmaiņas mīlestībā atnāks pie Dvīņiem, kas stingri nolemj, ka pietiekami nožēlojuši pagātni, ir pienācis laiks doties uz priekšu.

Uzmanību ir pelnījuši vecas paziņas, ar kurām nebija iespējams tuvoties. Jūnijs ir uzkrāšanas laiks, ko var izlietot informācijas vākšanai, uzraudzībai, noderīgiem kontaktiem un konverģencei.

Zvaigznes dod iespēju labi pārdomāt jūsu nākamos soļus, lai nepalaistu garām mīlestību, ko jutīsiet jūlijā un augustā. Un tad paliek tikai ticēt, ka pēkšņa laime ir labi pelnīts atalgojums par gariem meklējumiem.

LASI ARĪ: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. līdz 21. maijam – iedeāls jaunām paziņām

2. Jaunava

Astrologi ziņo, ka vientuļajās Jaunavas atrodas uz patiesās mīlestības robežas. Sajūtas, kas šovasar pamodīsies citai personai, dos patiesu laimi.

Dažām Jaunavām tikšanās ar „vienu un to pašu personu” būs negaidīta un noteikti beigsies ar laulības priekšlikumu.

Jūnijs būs nenosakāms mēnesis, kad šīs zīmes pārstāvjiem būs iespēja organizēt vienmērīgu pāreju no vientulības uz nopietnām attiecībām.

Tas ir ļoti gudrs no planētas patronu puses, jo no jūlija sāksies siltums, kurā visas jūtas pamodīsies. Kādam zvaigznes brīdina, ka tās ir pieticības un pagātnes attiecību atjaunošana.

Mīlestības priekšmets parādīsies jauno paziņu vidū, galvenais ir redzēt laikus un nebaidīties no savas laimes.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 3 galvenos veiksminiekus

COMMENTS

Leave a Comment