Pāvels Globa atklāj, kuras Zodiaka zīmes satiks savu mīlestību 2023. gada vasarā

3. Svari

Neraugoties uz spilgtu notikumu un jaunu paziņu trūkumu vasaras sākumā, Svari nevar tikt atviegloti: ir nepieciešams nopietni analizēt viņu attiecības un apkārtējos cilvēkus, lai netiktu uztvertas viņu pašu ilūzijas vai kāda cita mērķtiecīga maldināšana.

Jūnijā ir ļoti svarīgi kritiski novērot lietas un pretējā dzimuma laipnību. Bet no jūlija līdz augustam planētu ietekme radīs jaunas attiecības, jūtas un emocijas.

Mīlestība negaidīti nāks, tāpēc nav nepieciešams veidot dažus globālus plānus un cieši sekot  likteņa zīmēm – vienkārši baudiet brīdi, un laime parādīsies pati.

LASI ARĪ: Mēs iemīlamies tikai tad, kad mēs nolemjam to darīt!

4. Skorpions

Skorpioniem vajag mīlestību vairāk nekā citām zīmēm, tāpēc viņu dzīve ir virkne attiecību. Šovasar viņi varēja beigt vienu romānu un nekavējoties sākt jaunu.

Pašreizējās attiecībās, kas atrodas uz pārrāvuma robežas, būs daudz drāmas un skandāli, tā ka vasaras vidū, būdams noguris par to tolerēt, Skorpions var izbeigt. Un, tiklīdz vieta kļūst brīva, būs kāds, kurš patiesi viņus mīl.

Eksperti iesaka uzticēties intuīcijai un notikumu plūsmai.

5. Strēlnieks

Kaislīgie Strēlnieki – visvairāk aizrautīgākais zodiaka apļa raksturs, jo tie uzliesmo līdzīgi kā sērkociņi. Astrologi liek domāt, ka šīs zīmes pārstāvju ugunsgrēks sākas vasarā, sākot no jūnija vidus līdz augusta vidum.

Jaunais cilvēks ne tikai izglābsies no ilgas un vientulības, bet arī sniedz aizraujošas sajūtas, kas pagriezīs visu dzīvi otrādi. Visticamāk, ka mīļotājiem ir tādas attiecības, ka viņi aizmirst par problēmām un lietām.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment