Pāvels Globa sniedz prognozi nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam, ka tajā sagaidāmi spilgti notikumi

Pāvels Globa ir slavens ar visprecīzākajām prognozēm un noderīgiem padomiem. Prognoze nedēļai no 3. līdz 9. jūlijam daudzām Zvaigžņu zīmēm būs ceļvedis, kā rīkoties, lai gūtu panākumus jebkurā dzīves jomā.

Pēc Pāvela domām, šonedēļ turpināsies pēdējo “septiņu dienu” tendences. Tas var būt bagāts ar spilgtiem notikumiem, kas saistīti ar svarīgu problēmu risināšanu. Vissvarīgākais padoms katram no mums ir iemācīties pārvaldīt savu emocionālo stāvokli. Ja ļaujies noskaņojumam un zaudē savaldību. Laime pēkšņi var pārvērsties problēmās.

Auns

Aunam šajās septiņās dienās vēlams atteikties no tāliem ceļojumiem un lidojumiem. Šis ir lielu negadījumu un neparedzētu problēmu laiks. Varat izmēģināt veselīgus rīta ieradumus, kas var mainīt jūsu dzīvi . Šī būs lieliska izvēle tiem Auniem, kuri sapņo kaut ko mainīt. Pirmajā vietā tagad būs jautājumi par darbu un karjeru. Iespējams, ka ap Aunu parādīsies daudz tenku, strīdu un baumu. Jums vienkārši jāpaliek harmonijā ar sevi un nedrīkst atstāt novārtā radinieku un draugu palīdzību. Tagad ir svarīgi domāt par savu nākotni.

Vērsis

Vērsim aktivitāte un apņēmība būs ne tikai svarīga prerogatīva, bet gan absolūta nepieciešamība. Ir ārkārtīgi svarīgi pievērst uzmanību finanšu sektoram. Šajā virzienā var rasties zināmas grūtības, tāpēc palīdzība nāks no radiniekiem un draugiem. Vērsis tagad nekādā gadījumā nedrīkst izmest dusmas uz mīļajiem. Pat ja kaut kas neiet saskaņā ar plānu, jūs vienmēr varat nodrošināt sev mieru un stabilitāti, vienkārši runājot ar kādu. Tuvinieki nāks ar atbalstu. Grūtības ir gaidāmas darba lietās, tomēr, lai pārvarētu krīzi un  atbrīvotos no melnās līnijas.

Lasi arī: Šķīrējas un plēsējas: visbīstamāko sieviešu vērtējums pēc zvagznāja – pārbaudiet savu apkārtni

Lasi arī: Kādi spguļu datumi vēl ir palikuši 2023. gadā un ko tie nesīs

Dvīņi

Dvīņiem noteikti nevajadzētu doties tālā ceļojumā negatīvā Merkura dēļ. Tas var izraisīt plānu izjaukšanu un pat finansiālus zaudējumus. Siltas attiecības ar mīļajiem un savstarpēja palīdzība ļaus noturēties virs ūdens. Arī pozitīva attieksme pret katru dienu palīdzēs Dvīņiem palikt produktīviem . Plānu izjaukšana var būt saistīta arī ar impulsivitāti komunikācijā un kontaktos ar citiem. Eksperti stingri iesaka Dvīņiem savaldīt emocijas un vērot viņu vārdus. Pretējā gadījumā var parādīties jauni ienaidnieki, ļaundari.

Vēzis

Vēži nedēļā no 3. līdz 9. jūlijam var droši pievērsties ikdienas problēmu risināšanai un savai Vese***ai. Pāvels aicina taupīt mēreni, bet ne naudu, bet laiku, jo laiks ir visvērtīgākais resurss. Pēkšņa plānu maiņa nedēļas sākumā var radīt problēmas. Speciālisti iesaka Vēžiem pēc palīdzības vērsties pie intuīcijas, taču tikai kritiskās situācijās. Tas palīdzēs apiet radušos šķēršļus. Vēžiem jāuzmanās arī no telefona un interneta Krā***kiem. Šonedēļ aktuālākā būs līdzīga attālināta maldināšanas metode.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment