Kādi spguļu datumi vēl ir palikuši 2023. gadā un ko tie nesīs

Spoguļa datumi ir viena no vislabvēlīgākajām varas dienām gadā. Numeroloģijas jomas eksperti nolēma pastāstīt par visiem 2023. gada spoguļdatumiem, lai jūs par tiem neaizmirstu visa gada garumā un varētu pareizi plānot lietas nākotnei.

Uzreiz jāatzīmē, ka šogad būs tikai divpadsmit standarta spoguļdatumi. Trīspadsmitais spoguļdatums, līdzīgs tam, kāds bija pērn 22. februārī, tagad būs tikai 2030. gadā. Numeroloģijas jomas eksperti iesaka atcerēties katru spoguļa datumu, jo šādās dienās jūs varat ne tikai piesaistīt veiksmi, bet arī  mainīt savu likteni.

07.07

Vasaras otrais spoguļdatums tiks aizvadīts skaitļa Septiņi paspārnē. Septiņi ir veiksmes skaitlis, kas katra cilvēka dzīvē ienes dažus jauninājumus. Šajā dienā sagaidiet patīkamas pārmaiņas un laba garastāvokļa pieplūdumu. Ja neriskēsit, veiksme būs jūsu pusē.

08.08

Astoņi ir vissvarīgākais skaitlis, kas ietekmē dzīves materiālo pusi. 8. augustā būs lietderīgi pievērsties mājas darbiem, darbam, iepirkšanās darbiem. Neatstājiet uz vēlāku laiku, ko var izdarīt tajā dienā. Visums sniegs mājienu, kā kļūt bagātākam.

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

09.09

Septembra pirmais spoguļdatums mums visiem palīdzēs pabeigt to, ko sen neesam spējuši. Iespējams, šis cipars dos spēku veikt pēdējo lēcienu uz panākumiem, īpaši, ja pirms tam nebija iespējams redzēt, kā tieši var sasniegt vēlamo rezultātu. Deviņi sniegs visas nepieciešamās norādes.

10.10

10. oktobrī skaitļu aplis sāksies no jauna, tāpēc uz skatuves ar savu vareno enerģiju ieies Vienīgais. Šajā dienā numerologi iesaka strādāt vairāk un mazāk strādāt tukšgaitā. Tas, ko paspējām paveikt šajā dienā, radīs milzīgas pārmaiņas gada beigās.

11.11

1 + 1 = 2, lai šajā dienā pasaulē valdītu Deuce. Skaitlis 2 personificē bezgalīgo gribasspēku, kas reizināts ar pieredzi un gudrību. Numerologi 11. novembrī iesaka lēmumu pieņemšanā paļauties tikai uz savu personīgo dzīves pieredzi.

12.12

2023. gada pēdējais spoguļdatums ir 12. decembris. Kā jau tas ir raksturīgi trijotnei, kas būs pie stūres, viņa padarīs šo dienu par ideālu dienu, lai mēģinātu apzināties savas pagātnes kļūdas un atrisināt pašreizējās iekšējās problēmas. Šādā dienā svarīgi atzīt sev savus visdziļākos sapņus un vēlmes, izvirzīt jaunus mērķus.

Lai uzzinātu vairāk par 2023. gada bīstamajiem un labvēlīgajiem periodiem, speciālisti iesaka izlasīt arī mūsu planetāros rakstus par  retrogrādām planētām un  to tranzītiem . Tātad jūs varat izveidot vispilnīgāko un objektīvāko viedokli par periodu, kurā jums vajadzētu darīt.

Leave a Comment